Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 02:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Pionnier A106D 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post Pionnier A106D
Heja!
Kupiłem nagrywarkę jak w temacie. Włożyłem płytkę cd-rom którą nagrałem na Lite-on (nie pamiętam symbolu). Jest pełna i zamknięta, multisesja- dokładnie dwie sesje, nagrane przy pomocy Nero. I co?... Pionnier widzi ją jako audio 8O , (dwie ścieżki - pewnie te dwie sesje). Próbowałem czytać ją w czytniku Cerative i jest ok. O co chodzi :?: Czy Pionnier jest walnięty i mam go reklamować, czy też jest niekompatybilny z Lite-on i to się zdaża?

Pomocy! Tak się cieszyłem z nowego sprzętu a tu taka heca.

Pozdrawiam,
Bolek


czwartek, 23 października 2003, 11:00
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 2 kwietnia 2003, 08:15
Posty: 32
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Nie martw się, podobne rzeczy zdażaja sie z innymi nagrywarkami - poczytaj moje posty o wypalarce TDK dual.

W instrukcji wyczytałem , że moze się tak dziać.
Pozdrawiam

_________________
Dybosz
Pentium 4- 2,26GHz; RAM 1256MB; HDD-60 i 80 GB ;
NVidia GeForce 3Ti 200; EZDV Canopus; BENQ DVD DD DW1640;
AP6.5 ;UMF3.0


czwartek, 23 października 2003, 14:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL