Tworzenie formatu na wyjściu Blu Ray z folderami
Witam, mam taki problem otóż poniżej po opisaniu w czym on tkwi dołączę fotki i proszę o pomoc jeśli będzie taka opcja jak można go rozwiązać.
Otóż mam w jednym pliku w formacie Blu Ray film i chciałbym go nagrać na płytę aby była możliwość odtworzenia go na sprzęcie stacjonarnym.
Jednakże nie posiada on struktury mam tu na myśli folderów o nazwie BDMV oraz CERTIFICATE gdzie wątpię aby była możliwość bez nich nagrania na płytę i odtworzenia na stacjonarnym sprzęcie.
Nie chcę przerabiać gdyż moje programy do obróbki nie posiadają pluginów do obsługi dźwięku w formacie DTS i dodatkowo 7:1 a filmy jak wiadomo w tym formacie już owy dźwięk posiadają.
Mają tylko opcję w formacie Dolby Digital 5:1 a nie chcę niszczyć tak dobrego dźwięku tylko zachować oryginalny.
Potrzebuję tylko informacji jakim programem mógłbym stworzyć jak wyżej wspomniałem folder z tymi podfolderami z tego jednego pliku.
Poniżej dołączam fotki jak wygląda sam plik który mam a potem na wyjściu chciałbym otrzymać taki jak wiadomo.
Pozdrawiam i liczę na pomoc w rozwiązaniu wyżej opisanego problemu.