|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 18 stycznia 2021, 10:11
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Zdjęcia w Pinnacle Studio 8
Autor |
Wiadomość |
falcon1967
Nowy
|
 Zdjęcia w Pinnacle Studio 8
Software Pinnacle Studio 8.10.4
Zrobiłem test wrzucając kilka zdjęć na koniec filmu, który następnie zrzuciłem na DVD. Stały bitrate 7700.
Przy odtwarzaniu obraz jest idealny. Natomiast po zrobieniu stop klatki pojawia się na całej powierzchni zjęcia bardzo dużo jasnych i ciemnych pixeli, co powoduje, że obraz nie jest idealny.
Wiem, że może być prawie idealny, bo kilka miesięcy temu zrobiłem cały chapter zdjęć (ok. 150) i to przy bitrate 6 tys. cos.
Może chodzi o lepsze przygotowanie zdjęć (np. określona wielkość 720x576).
A może ta wersja studia jest gorsza od poprzedniej ? Problem w tym, że nie pamiętam, której wtedy użyłem.
Piter
|
piątek, 7 listopada 2003, 14:57 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|