|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 12:41
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 płytka"zacina się"
Może ktoś zna jakieś czary aby nie montować filmu od początku.
Po około godzinie płytka staje. Czy jest jakiś wypróbowany sposób aby ja np. skopiować z pominięciem " zacinki"?? Dodam,że przy odtwarzaniu na komputerze po zaznaczeniu sceny za zacięciem czasami "idzie " dalej
Słyszałem o programach do kopiowania zarysowanych płytek...??
Pzd
|
czwartek, 13 listopada 2003, 17:43 |
|
 |
qazy
Bywalec
Dołączył: środa, 22 stycznia 2003, 14:05 Posty: 49 Lokalizacja: Poznań
|
W nero o ile pamiętam po wybraniu kopia CD mozna jeszcze zaznaczyć żeby ignorował błędy. Ja tak kopiowałem płyty które się zatrzymywały i po skopiowaniu było OKi. A drobny błąd który był nie skopiowany był niezauważalny.
_________________ Pozdrówka
qazy
--------------------------------------------------------
|
piątek, 14 listopada 2003, 08:54 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|