|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 07:24
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
eRB
Bywalec
|
 Jaki program?
Jaki program proponujecie do skladania filmu na DVD? Ja kozystam z programu Sonic MyDVD - nie jestem z niego zadowolony, bo nie daje mozliwosci podzialu filmu na sceny i nie da sie ustawiac buttonow (a moze sie da, jak?).
|
niedziela, 28 grudnia 2003, 12:37 |
|
 |
Montażysta Darek A.
Moderator
Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24 Posty: 3418 Lokalizacja: zachodniopomorskie
|
Zdecydowanie Ulead DVD Workshop. To co zrobisz na tym programie, to kwestia wyobraźni i pomysłowości.
|
poniedziałek, 29 grudnia 2003, 03:14 |
|
 |
gaz
Stary wyjadacz
|
"Batoniki" da się ustawić w My DVD, nawet animowane tło z własną muzyczką (byłem przez tydzień wniebo wzięty), ale Workshop jest powalił mnie na kolana.
1 Możesz zrobić własną reklamówkę, której nie da się pominąć po włożeniu płytki do odtwarzacza.
2 Chaptery w dowolnym miejscu.
3 Animowane Menu
4 Animowane Buttons
5 Trzeba sprawdzić na własnej skórze, bo reszty nie chce mi się wymieniać. Wersję trial zassasz z http://www.ulead.com
|
wtorek, 30 grudnia 2003, 00:49 |
|
 |
Ulv
Aktywny bywalec
|
Mnie zaś powalił Scenarist  . Na początek UDVD Workshop jest ok, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia. Bardzo miły i dużo łatwiejszy od Scenarista, a przy tym bogatszy od programu Uleada jest Reel, osobiście polecam
pozdrowienia
Ulv
_________________ "It has secret program of ultimate destruction. All SONYs do." - Largo
"I won't drink your blood because I like you" - Arcueid Brunestud
|
wtorek, 30 grudnia 2003, 01:11 |
|
 |
jeesoo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17 Posty: 941 Lokalizacja: Gorlice / Londyn
|
A ja do dzis nie moge obczaić Reel'a ;/ Nie dośc że mi sie wykrzacza to jeszcze nie chciał mi zaimportować niektórych mpg'ów (to czy importował czy nie zależało od użytego enkodera) co jest dla mnie conajmniej dziwne. Inna sprawa że bawiłem się nie oryginałem, a wersją crackowaną ...
A co do Scenarista to .... to to jest dla mnie kosmos ;>
|
poniedziałek, 5 stycznia 2004, 18:46 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|