Teraz jest czwartek, 16 sierpnia 2018, 20:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Workshop czy Nero? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 11:34
Posty: 306
Lokalizacja: Szczecin
Post Workshop czy Nero?
CZy płyty wypalacie bezpośrednio z worshopa czy w Nero? W moim workshopie nie mam możliwości zmiany prędkości zapisu płyty jeżeli jest x4 to w opcja ch do wyboru jest max albo x4 nie można zmienić np. na x1 w żaden sposób.


poniedziałek, 2 lutego 2004, 09:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 1 czerwca 2003, 09:49
Posty: 232
Post 
Ja bezproblemu w Workshopie wypalam x2, a wybór w liście prędkości jest normalny.
kosmaluk


poniedziałek, 2 lutego 2004, 13:20
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL