|
|
|
Teraz jest czwartek, 28 stycznia 2021, 05:20
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Capturing w mpg...... Pnnacle 8
Autor |
Wiadomość |
svitak
Stary wyjadacz
|
 Capturing w mpg...... Pnnacle 8
Witam! Miałem dosc spore problemy z wypaleniem materiału z premiere 6.5 w stuio8.
Ale w sumie olałem problem i zacząłem kombinowac. Zgrałem film na kasete w kamerze (mdv) i teraz chce zgrac to w pinnacle s 8 doi kompa. Pytanie jak?? Potrzebuje to do nagrania na DVD . Czy zgrywac w avi czy mpg.??
Pmocy! Musze miec to na niedziele na DVD . DZIEKI
|
sobota, 7 lutego 2004, 00:29 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
zgrywaj na DV full-quality capture ,dodaj bajery i wypalaj na DVD.Ale gdy masz wersję trialową to nic z tego. Ja gotowy już film conwertuję do AVI/zakladka Make Movie /. Odpalam Workshopa i wprowadzam ten gotowy plik AVI,robię meni plyty i wypalam . Jakość świetna,gdyż można wybrać najwyższą jakość/8000 btr./
|
sobota, 7 lutego 2004, 11:56 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|