Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Regulamin
Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
mam problem z nowym ulead DVD WORKSHOP 2
przerywa pracę i zgłasza komunikat:
Error code
800413a7
dzieje się to już przy końcu konwersji gdy konwertuje menu ( z tego co wyświetla)
POMOCY
piątek, 27 lutego 2004, 01:01
Gość
Aktywny bywalec
sprawdź do jakiego katalogu i na jakim dysku są tworzone pliki tymczasowe i plik obrazu prawdopodpobnie brak miejsca na HDD
piątek, 27 lutego 2004, 10:09
Gość
Aktywny bywalec
Dzięki za odpowiedź!
Ale to nie to.
Dzisiaj podzieliłem 25G materiału na dwie części i poszło.
Wydaje mi się że problem był w tym iż niemogłem zdefragmentować całego pliku, po podzieleniu pliku defragmentacja poszła do końca.
sobota, 28 lutego 2004, 00:56
thorg
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49 Posty: 243 Lokalizacja: Lublin
@matys jak masz gg to napisz do mnie 897644 lub thorg@roger4.net mam pewna prosbe do Ciebie :]
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Regulamin
Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.