|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 07:52
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
jak zmienić system NTSC na PAL - DVD LG LH-D6230.
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 jak zmienić system NTSC na PAL - DVD LG LH-D6230.
DVD pracuje tylko w NTSC, w instrukcji serwisowej pisze, że ma dwa systemy. Jak zmienić system NTSC na PAL ??
|
wtorek, 16 marca 2004, 17:09 |
|
 |
Ulv
Aktywny bywalec
|
Włozyć płytę w PAL ?  U mnie tak to działa (ale nie w LG, a w AIWA). Sprzęt natywnie jest PAL, ale jak wkładam płyte DVD NTSC to się sam przełącza.
Pozdrowienia
Ulv
_________________ "It has secret program of ultimate destruction. All SONYs do." - Largo
"I won't drink your blood because I like you" - Arcueid Brunestud
|
wtorek, 16 marca 2004, 19:49 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Niestety nic to nie daje  . Mam jeszcze jeden telewizor ale w systemie amerykańskim, i tam jest w kolorze. A trzeba mi zmienić na PAL'a, jak to zrobić ??
|
wtorek, 16 marca 2004, 21:03 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|