Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 00:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Rozjezdzajacy dzwiek w Workshopie 2. 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Rozjezdzajacy dzwiek w Workshopie 2.
Przed eksportem wszystko jest OK, ale dopiero po wypaleniu obrazu na plyte zaczyneja sie problemy z rozjezdzajacym dzwiekiem. Opoznienie wynoski okolo 1min. Film mam podzielony na 12 chapterow.


czwartek, 25 marca 2004, 13:15
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 24 marca 2004, 16:26
Posty: 9
Post 
Mam podobny problem ale jeszcze w starym(1.3)Workshopie. Wypalam na krązku DVD kilkanaście krótkich(20min.) filmików z najnizszym bitrate(zdaje się, że 1800kbps) i rozdzielczością(352x288) bo są to mpeg'i robione pod vcd. Po przeliczeniu(program przelicza chyba tylko dźwięk)i wypaleniu okazuje się, że każdy obraz z osobna rozjeżdża się z dźwiękiem. Na poczatku każdy filmik jest ok ale w miarę czasu się rozjeżdża. Ciekawe, że w UDWS2 jest podobnie. Może ktoś zna na to sposób?


czwartek, 25 marca 2004, 13:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL