Teraz jest czwartek, 16 sierpnia 2018, 03:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 DVD it PE BARDZO PROSZĘ O POMOC ??????????? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2004, 19:33
Posty: 135
Post DVD it PE BARDZO PROSZĘ O POMOC ???????????
MAM PROBLEM Z ZAIMPORTOWANIEM MATERIAŁU DO PROGRAMU DVDit PE. Próbowalem importować AWI, Mpg 2 z programu Adobe pre. 6.5. Za każdym razem ukazuje sie napis" DVDit could not find a suitable decoder C/dokuments/ nazwa zapisanego pliku" "Please ensure that you have a vailid decoder installed" CZY KTOS MOŻE MI POMÓC BO SOBIE NIE PORADZE. ZA WSZELKIE WSKAZÓWKI Z GÓRY DZIĘKUJE.


czwartek, 15 kwietnia 2004, 00:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 23 kwietnia 2003, 11:08
Posty: 206
Lokalizacja: Małopolska
Post 
Trochę dziwne wydaje się że program nie może znaleźć odpowiedniego dekodera, skoro (tak wywnioskowałem) w systemie powinien być jeżeli masz tam Adobe Premiera, to by oznaczało, że również w tym samym systemie montujesz. DVDit powinien przyjmować mpeg2 i avi, Ale najlepiej i najwygodniej abyś wprowadzał tam gotowe mpeg ibp przygotowane wcześniej w AP oczywiście koniecznie w postaci całościowej jako "single large clip" a nie gdy masz w sequence no i też konwertowanie masz z głowy i szybciej otrzymujesz gotowe płytki. przekonwertuj w AP do wspomnianych ibp i spróbuj ponownie z nimi.

_________________
Pro- FART
Nie cofaj się przed wysiłkiem, każdy wysiłek przynosi owoc, łatwiej jest powiedzieć, co się myśli, niż wykonać co się mówi.


czwartek, 15 kwietnia 2004, 08:01
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2004, 19:33
Posty: 135
Post 
Tak własnie robie. Exportuje z adoba z main concept gotowy format Dvd. Caly czas pokazuje sie taki sam napis. wiem że to troche dziwne ale cos jest nie tak. Czy móglbyś mi powiedzieć co oznacza ten skrót "ibp". Jeszcze dziwniejsza rzecz dzieje sie gdy chce wypalić płyte w pinacle Expreszyn program ten zacina sie przy 2 / 3 % procentach przeliczania Awi. Chociaż jeszcze tydzień temu bylo wszystko w pożądku.???? Proszę o pomoc. Matteo.



<CIERPLIWOŚĆ KIEDYŚ SIĘ KOŃCZY>


czwartek, 15 kwietnia 2004, 15:55
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 25 stycznia 2004, 19:33
Posty: 135
Post 
To już paranoja. Zainstalowałem Pinacle Impresion. Po exporcie z Adoba 6.5 automatycznie otwiera sie program. Niestety przy próbie wypalenia plyty ukazuje się napis "THE DVD +RW NEADS TU BE FORMATED. WOULD YOU LIKE TO FORMAT IT NOW" naciskam tak i zaczyna sie formatowanie. Po 2 godzinach wynik żaden. Dodam jeszcze że posiadam 2 formatową nagrywarkę TEAC. płyty minusowe. CUDA NIEWIDY.


czwartek, 15 kwietnia 2004, 17:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL