|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 06:55
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Nie działają mi wszystkie chaptery w Ulead 2.0
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Nie działają mi wszystkie chaptery w Ulead 2.0
Zrobiłem sobie fajną czołówkę i zrobiłem 4 chaptery. Nagrywarki DVD jeszcze nie mam ale zrobiłem sobie obraz płyty .iso
Jak załaduję do napędu wirtualnego to 2 górne chaptery działają a 2 dolne nie .... (w programie Ulead sprawdzałem wszystko jest OK). Czego to może być wina. Ponadto zauważyłem że jak szedł film w całości to zatrzymywał mi się na 28 minucie i w zasadzie po chwili zawieszał kopa ...
Co robię nie tak ?
|
wtorek, 11 maja 2004, 08:01 |
|
 |
jeesoo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17 Posty: 941 Lokalizacja: Gorlice / Londyn
|
Co to jest Ulead 2.0 ? ;> Cokolwiek by to nie było - zainstalowałeś do niego poprawki udostępniane przez producenta ?
|
wtorek, 11 maja 2004, 18:45 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Oczywiście zrobiłem to wczoraj. A tak na marginesie. Sciągłem plik ExtraContect który zajmuje około 165 Mb. Zainstalował mi się w 5 sekund. I w zasadzie nie wiem co to było. W programie Ulead Workshop 2.0 żadnych dodatkowych tekstur innych szablonów nie znalazłem od tych które już miałem. Co on niby doistalowuje ?
|
środa, 12 maja 2004, 08:17 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|