Teraz jest czwartek, 16 sierpnia 2018, 22:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 nagrywanie na plytach dwuwarstwowych encore dvd1,0 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 22 czerwca 2004, 23:16
Posty: 43
Lokalizacja: gniezno
Post nagrywanie na plytach dwuwarstwowych encore dvd1,0
witam
uzywam nagrywarki plyt dwuwarstwowych liteon. autoring plyt tworze w encore dvd 1,0. niestety nie moge wypalic plyty DL gdyz program nie widzi medium (plyty dvd 8,5 GB) co moze byc tego przyczyną. nadmienie ze plyty 4,7 wypalam bez problemu. jesli stworze obraz plyty na dysku twardym i probuje wypalic nero to on nie widzi rozszerzen adobe encore dvd. nadmieniam ze plyty dvd wypalam juz od 3 lat ale nigdy nie bylo takich problemow!!!!!!
pozdrawiam i prosze o pomoc


sobota, 31 lipca 2004, 20:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Zakładka Disc i wybieramy typ płyty.


sobota, 31 lipca 2004, 22:13
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 22 czerwca 2004, 23:16
Posty: 43
Lokalizacja: gniezno
Post 
witam ponownie.
niestety bez skutku. producent przewiduje 8,5GB ale jako medium tasme DLT (digital linear tape). moze przyczyna tkwi w systemie???!!!!
pozdrawiam


sobota, 31 lipca 2004, 22:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Może nagrywarka nie rozpoznaje tego modelu płyt


niedziela, 1 sierpnia 2004, 12:11
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 21 czerwca 2004, 15:27
Posty: 23
Lokalizacja: Szczecin
Post 
Może wgranie najnowszego firmware nagrywarki pomoże :?:


niedziela, 1 sierpnia 2004, 17:37
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 22 czerwca 2004, 23:16
Posty: 43
Lokalizacja: gniezno
Post 
witam wszystkich

niestety plyt DL nie ma duzo ja nagrywam zawsze i tylko na verbatimach.
jesli chodzi o firmware to w tej nagrywarce jest najnowszy.

moze kto uzywa encore dvd 1,5? czy tam jest coś o plytach DL? czy moze ktoś ma wersję trial tego programu? na stronie producenta nie ma, choc nędzni dilerzy z polski informują ze jest.?!!! poza tym nigdzie oficjalnie lub nie nic sie nie mozna dowiedziec!!!
temat caly czas otwarty!!!
pozdrawiam.


czwartek, 5 sierpnia 2004, 18:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Funkcja do nagrywania płytek dwuwarstwowych w Encore 1.5 jest tylko teoretycznie - na pewno nie jest uaktywniona. Podobnie jest w starym DVDiT również mamy płytki 8 GB i również nie można nagrywać.
Dajcie sobie więc spokój z nagrywaniem takich płytek bo na razie to strata czasu i pieniędzy.


czwartek, 5 sierpnia 2004, 18:52
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 23 grudnia 2003, 12:01
Posty: 253
Lokalizacja: Głogów
Post 
czy odwiedziles juz strone producenta adoba? moze jest na to lekarstwo!

_________________
=---TranceKostek---=


poniedziałek, 6 września 2004, 13:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Akurat Encore jeszcze nie sprawdzałem, ale w DVD Maestro bez problemu zrobiłem taką płytkę i chodzi.
Też na Verbatim'ach.


środa, 8 września 2004, 00:50
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
większość programów nie obsługuje DL - poprawki albo upgrade jeśli jest to można ściągnąc ze stron producenta softu sprawdz na stronie Adobe ( standard jest dopiero od kilku m-cy więc nie ma co się dziwić )


niedziela, 12 września 2004, 12:57
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL