Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 20:18




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Czy mozna dołączyć dźwięk w AC3 w Workshopie 1.3? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 28 września 2003, 12:19
Posty: 111
Post Czy mozna dołączyć dźwięk w AC3 w Workshopie 1.3?
Witam.

Jesli mozna, to prosze powiedziec jak to zrobic.

Dziekuje


Ostatnio edytowano wtorek, 31 sierpnia 2004, 14:28 przez Maeco, łącznie edytowano 1 raz

niedziela, 29 sierpnia 2004, 18:24
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 maja 2003, 12:34
Posty: 146
Post 
Oczywiście, że można jednak wadą tego programu jest kodowanie dźwięku w formacie 5.1 do DD 2.0. I niestety na razie nie ma na to rady. Co do sposobu w jaki dołączyć dźwięk - to tak samo jak przeciągasz klipy wideo. W zakładce Library menager otwierasz audio i otwierasz folder, w którym masz przygotowany dźwięk AC3. Metodą złap i upuść przeciągasz go na swój plik i masz dołożoną drugą ścieżkę dźwiękową.
Miłego eksperymentowania.

_________________
Pozdrawiam "szpec"


poniedziałek, 30 sierpnia 2004, 06:30
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 28 września 2003, 12:19
Posty: 111
Post 
Ja to jakis zakrecony jestem:) Wszyscy pisza o Workshopie 2 i ja tez tak napisalem z rozpedu. Mam pełaną wersje 1.3 i o niego mi chodziło. Gdy probuje zaladowac plik w formacie ac3 (ma takie rozszerzebnie:) ) to wyswietla komunikat: "Unable to open file. File format mismatch". Czyli chyba nie mozna dolaczyc w wersji 1.3 fonii ac3, chyba ze ja cos zle robię.

jesli monza to prosze poiedziec jak to zrobic.

dziekuje i pozdrawiam


wtorek, 31 sierpnia 2004, 14:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Chyba nie można. :( Lepiej użyć Maestro i problem z głowy - do tego możesz uzyskać pełną ścieżkę AC3 5.1 i DTS 5.1 :)


środa, 8 września 2004, 00:40
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 28 czerwca 2003, 08:37
Posty: 102
Lokalizacja: Rzeszów
Post 
W DVD Workshopie 1.3 mozna wczytywac dzwiek AC3, trzeba tylko miec jego odpowiednia wersje albo wyedytowac 2 linijki w jego konfiguracji i od tej pory bedzie juz obslugiwac dzwiek AC3. Jesli dalej ktos tego potrzebuje to poszukam to i podam na forum.

Pozdrawiam Piotr


niedziela, 12 września 2004, 07:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL