|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 17:04
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Problem przy nagrywaniu projektu na DVD
Autor |
Wiadomość |
mss
Bywalec
Dołączył: środa, 8 września 2004, 22:40 Posty: 19 Lokalizacja: Augustów
|
 Problem przy nagrywaniu projektu na DVD
Witam!! Na początku chciałbym się przywitać, jestem tu nowy!
Próbowałem już na 3 programach (Ulead DVD Movie Factory, Ulead DVD Workshop, TMPEG DVD Author - wersje TRIAL), wszystko jest w pożądku do momentu aż gotowy projekt program zaczyna próbować nagrywać na płytę DVD, wtedy wywala błąd. W Ulead-ach taki sam komunikat Error i numer błędu (niestety nie pamiętam jaki dokładnie
Co to może być???
Mam nagrywarkę Sony DVD RW DW-U14A
Z góry dzięki za pomoc
|
środa, 8 września 2004, 22:54 |
|
 |
mss
Bywalec
|
Ten komunikat to "The target device might have some problem. Please try again reboot (5213)"
Jak kliknę enter to pojawia się drugi : "Failed to record data to the disc" Error DVD-R.
Wątpię żebym miał problemy z nagrywarką , bo np Nero nie ma żadnych problemów z nagraniem na DVD danych
|
środa, 8 września 2004, 23:01 |
|
 |
jam3
Aktywny bywalec
|
jaki rozmiar ma projekt
|
środa, 8 września 2004, 23:05 |
|
 |
mss
Bywalec
|
1,69 GB
|
środa, 8 września 2004, 23:08 |
|
 |
jam3
Aktywny bywalec
|
czyli ok.wielkosc
spr. czy dobrze wskazałes naped do nagrywania
zmin płytke na innej firmy
zmniejsz predkosc nagrywania
albo spróbowac zrobic plyte dvd-video za pomoca nero wykorzystujac pliki mepg-2(1)
|
środa, 8 września 2004, 23:26 |
|
 |
mss
Bywalec
|
udało się!!! zrobiłem tak, że te katalogi Video_TS i Audio_TS co stworzył TMPEAuthor nagrałem za pomoca NERO  i działa
|
środa, 8 września 2004, 23:45 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|