|
|
|
Teraz jest środa, 20 stycznia 2021, 00:08
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Odtwarzacz DVD Thompson Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Odtwarzacz DVD Thompson Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!
Skończyła mi sie juz gwarancja na kino domowe Thompsona a tu awaria. Mam pytanie co to może być że nie moge wyciągnąć płyty z odtwarzacza???? Może to jest jakaś drobna usterka którą mogę usunąć sam, może to usterka mchaniczna, może sie coś zablokowało.jesli ktos sie juz tym spotkał albo wie coś na ten temat to prosze o pomoc. Dzięki.Pozdrawiam.
|
czwartek, 30 września 2004, 12:12 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
poniewaz nie ma szczegolowszych danych zapodam podstawowe.
1. Thomson -brrrrrr
2. Mozliwe, ze sie poprostu zawiesil. Wylacz go z pradu i po jakims czasie wlacz. Wtedu sprobuj
3. Jesli nie dziala to moze oznaczac awarie silnika kieszeni albo zabrudzony styk przycisku.
Jesli bylo zamykane przez przyciskanie kieszeni zamiast przycisku to optuje za awaria silnika.
Zobacz w instrukcji czy nie ma cos na ten temat. Moze jest jakas dziurka (jak w CDRomach) gdzie po wlozeniu drucika sie otworzy. Nie znam szczegolow wiec tak tylko rzucam.
|
czwartek, 30 września 2004, 14:31 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 dzieki za odp
Jaki bedzie koszt naprawy silniczka?? Fakt kilka razy zamykałem przciskając kieszeń,a le zwykle przyciskiem. Dlaczego brrrr. tomson jest do dupy twoim zdaniem???? Dzięki za opdowiedź.
a jakie dane bys [potrzebował żeby ustalić coś wiecej.Pytaj a postaram ci sie odpowiedzieć.
|
czwartek, 30 września 2004, 16:13 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|