Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 15:40




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 NAPISY W WORKSHOP 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 18 września 2002, 11:50
Posty: 79
Lokalizacja: Mazowsze
Post NAPISY W WORKSHOP
Witam.
Temat jak wyżej i dotyczy polskiej czcionki.
Jak sobie z tym radzicie , za groma nie idzie mi pisanie tytułów w menu z polską czcionką.
Proszę o małe podpowiedzi....
Dziękuję z góry i pozdrawiam wszystkich.
PS
pewnie temat był wertowany ale uszedł mojej uwadze za co przepraszam.


niedziela, 24 października 2004, 18:42
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 21 stycznia 2003, 11:48
Posty: 76
Post 
Witam
Uzyj Notatnika z Windowsa....napisz...pozniej zaznacz i ctr+c i wklej to do Workshopa.

pozdrawiam
Artur


niedziela, 24 października 2004, 19:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02
Posty: 611
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Tak oczywiście temat już był omawiany ale Ok. kilka najważniejszych rad:

Otwórz jakikolwiek edytor tekstowy napisz wyraz który chcesz wstawić do
Workshopa zaznacz go kopiuj lub Ctrl+c i kliknij w Workshopie miejsce gdzie ma być twój tekst, teraz tylko Ctrl+v i to wszystko.

Pozdrawiam


niedziela, 24 października 2004, 19:41
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 18 września 2002, 11:50
Posty: 79
Lokalizacja: Mazowsze
Post 
Wielkie dzięki za odzew i pomoc


środa, 27 października 2004, 13:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 2 listopada 2004, 14:56
Posty: 11
Post 
pawelvideo napisał(a):
Tak oczywiście temat już był omawiany ale Ok. kilka najważniejszych rad:

Otwórz jakikolwiek edytor tekstowy napisz wyraz który chcesz wstawić do
Workshopa zaznacz go kopiuj lub Ctrl+c i kliknij w Workshopie miejsce gdzie ma być twój tekst, teraz tylko Ctrl+v i to wszystko.

Pozdrawiam


pisanie tekstu w notatniku a potwm skopiowanie go w miejscu pisania w workshopie działa są polskie fonty ale tylko w chwili edycji jak zaczynam pisac tekst w innym miejscu to miejsce z polską czcionką jest puste
jak kliknę ponownie na uprzednio pisany teks to znowu się pojawia polska czcionka co z tym fantem zrobić?


wtorek, 2 listopada 2004, 15:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 26 stycznia 2002, 03:22
Posty: 321
Lokalizacja: Poznań
Post 
jak kliknę ponownie na uprzednio pisany teks to znowu się pojawia polska czcionka co z tym fantem zrobić?

nie mozliwe
moze uzywasz czcionki, ktora nie obsluguje polskch czcionek

_________________
Garfild


wtorek, 2 listopada 2004, 16:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Garfild napisał(a):
jak kliknę ponownie na uprzednio pisany teks to znowu się pojawia polska czcionka co z tym fantem zrobić?

nie mozliwe
moze uzywasz czcionki, ktora nie obsluguje polskch czcionek


możliwe próbowałem różnych czcionek nawet doinstalowałem inne
a pozatym te wszystki czcionki które próbowałem dają mi polskie znaki w ulead studio czy move factory
i co mam zrobić już mi ręce opadają


wtorek, 2 listopada 2004, 21:19
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 2 listopada 2004, 14:56
Posty: 11
Post 
Anonymous napisał(a):
Garfild napisał(a):
jak kliknę ponownie na uprzednio pisany teks to znowu się pojawia polska czcionka co z tym fantem zrobić?

nie mozliwe
moze uzywasz czcionki, ktora nie obsluguje polskch czcionek


możliwe próbowałem różnych czcionek nawet doinstalowałem inne
a pozatym te wszystki czcionki które próbowałem dają mi polskie znaki w ulead studio czy move factory
i co mam zrobić już mi ręce opadają


I jeszcze jedno chodzi mi konkretnie o czcionke ó oraz ń


wtorek, 2 listopada 2004, 22:04
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 2 listopada 2004, 14:56
Posty: 11
Post 
piotrox napisał(a):
Anonymous napisał(a):
Garfild napisał(a):
jak kliknę ponownie na uprzednio pisany teks to znowu się pojawia polska czcionka co z tym fantem zrobić?

nie mozliwe
moze uzywasz czcionki, ktora nie obsluguje polskch czcionek


możliwe próbowałem różnych czcionek nawet doinstalowałem inne
a pozatym te wszystki czcionki które próbowałem dają mi polskie znaki w ulead studio czy move factory
i co mam zrobić już mi ręce opadają


I jeszcze jedno chodzi mi konkretnie o czcionke ó oraz ń
pozostałe czcionki polskie jak ąśćżźł mam widoczne
czcionka arial unicode MS daje czcionkę óó ale ń nie uzyskałem nigdy


wtorek, 2 listopada 2004, 22:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Polskie litery
Polskie litery w Workshop można pisać polskimi czcionkami przez pewien knif. Należy nacisnąć klawisz Shift z lewej strony klawiatury i trzymając wciścięty Sfift nacisnąć klawisz z falą ~ ( klawisz pod klawiszen Esc) następnie puszczamy obydwa klawisze i nacickamy literę która będzie polskim znakiem. Do każdej litery polskiej należy powtórzyć kombinację Shift i ~ , Duże litery w ten sam sposób wciskająć Caps Lock przed Shift i ~. To działa ja to robię już rok.
pozdrawiam Andrzej
Email andrzej.kruty@neostrada.pl


sobota, 27 listopada 2004, 22:11
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Polskie litery
Andrzej Kruty napisał(a):
Polskie litery w Workshop można pisać polskimi czcionkami przez pewien knif. Należy nacisnąć klawisz Shift z lewej strony klawiatury i trzymając wciścięty Sfift nacisnąć klawisz z falą ~ ( klawisz pod klawiszen Esc) następnie puszczamy obydwa klawisze i nacickamy literę która będzie polskim znakiem. Do każdej litery polskiej należy powtórzyć kombinację Shift i ~ , Duże litery w ten sam sposób wciskająć Caps Lock przed Shift i ~. To działa ja to robię już rok.
pozdrawiam Andrzej
Email andrzej.kruty@neostrada.pl

Rzeczywiście działa, choć opornie. Może kwestia w prawy. Ja proponuję program polkey ,który to doskonale radzi sobie z polską czcionką we wszystkich opornych programach. 1.3Mb
ed2k://|file|polkey.zip|1392077|270382F ... 3F260C80|/
cierpliwości
maniek


niedziela, 28 listopada 2004, 00:35
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL