|
|
|
Teraz jest niedziela, 24 stycznia 2021, 12:06
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Andrzej38
Bywalec
Dołączył: wtorek, 16 marca 2004, 11:44 Posty: 17 Lokalizacja: opolskie
|
 Menu DVD w formacie 16:9
Jak w temacie. Ulead DVD Workshop2 mam wersję trialową - i tu pytanie jak w opcjach menu ustawia się format menu na 16:9 ?
Mam tv panoramiczny, kamerą filmuję w 16:9, spróbowałem zabawy w tworzenie płyty dvd z menu i problem. Menu wygląda okropnnie - albo obcięte albo rozciągnięte. Reszta ok.
Czy w wersji pełnej też tak jest?
Czy w innym programie można stworzyć proste menu 16:9 ?
Pozdrawiam, Andrzej
_________________ Andrzej38
|
czwartek, 4 listopada 2004, 12:03 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Zastosuj inny program NeroVision Express pozwala na stożenie menu 16:9
O twoim wogule nie słyszałem.
Pozdrawiam
|
sobota, 4 grudnia 2004, 20:53 |
|
 |
Lensar
Stały bywalec
Dołączył: środa, 27 października 2004, 18:21 Posty: 66 Lokalizacja: Katowice
|
Sam jestem ciekaw, czy ktoś ma pełną oryginalną wersję DVD Workshop 2 ? może się podzieli spostrzeżeniami w zakresie authoringu 16:9. Firma Ulead ma u mnie wysokie notowania, więc wątpię, aby wyprodukowali bubel z wadami j.w
pozdrawiam
|
niedziela, 5 grudnia 2004, 11:44 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
a jednak. w workshopie nie zrobisz menu 16:9 , problem jest z dzwiękiem ac3 5.1 a poza tymi moim zdaniem dużymi wadami to jest zarąbisty. Jak to ulead prosty szybko się go można nauczyć . Największy plus kompatybilność z takimi programami jak 3d cool oraz photoimpact ( wspólne pliki ufo). Ja zakończyłem pracę z workshopem ze wzg. na wyżej wymienione wady i polecam sony architecta 
|
wtorek, 4 stycznia 2005, 16:28 |
|
 |
Lensar
Stały bywalec
Dołączył: środa, 27 października 2004, 18:21 Posty: 66 Lokalizacja: Katowice
|
Czy mógłbyś dać "namiary" na ten program ? gdzie go można kupić i za ile ?
Pozdrawiam 
|
wtorek, 4 stycznia 2005, 18:24 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
sony vegas + dvd architect http://mediasoftware.sonypictures.com/P ... =3141-3001
tam wszystkiego się dowiesz . Można go kupić w sklepie z torrentami 
|
niedziela, 9 stycznia 2005, 01:48 |
|
 |
mati416
Stary wyjadacz
|
W 100% zgadzam się z kolegą Golemem. Te dwa progamy to wybuchowa mieszanka (w najlepszym tego słowa znaczeniu) praktycznie do wszystkiego.
_________________ Zapraszam na stronę http://www.kamerman.prv.pl
|
niedziela, 9 stycznia 2005, 12:29 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|