Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Regulamin
Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
Dołączył: poniedziałek, 1 listopada 2004, 00:52 Posty: 552 Lokalizacja: Warszawa
menu do encore
długo się zastanawiałem nad tym postem ale chciałbym spytać czy ktoś zna adresy stron z ciekawymi wzorami menu do encore a może przyda się to i innym, ja na początek podaję http://www.digitalvideoteam.co.uk/menus/wedding610.htm
niedziela, 7 listopada 2004, 23:34
maribu
Nowy
Czesc! A jak sciagnac to menu?? Pyta mnie o login i haslo gdy wybieram download on demand. Ja was zapraszam na strone z tutorialami do Encore http://doogs.sitesled.com/downloads.htm
środa, 24 listopada 2004, 21:03
krzysztofalcman
Stary wyjadacz
Dołączył: środa, 24 listopada 2004, 00:05 Posty: 130 Lokalizacja: Lębork
@henrico, a gdzie inwencja twórcza
Faktycznie, gotowe menu w encore są okropne ale od czego jest PS. Zresztą możliwość stosowania animowanego menu załatwia sprawę.
W prosty sposób można zrobić całkiem niezłe menu.
Pozdrawiam
_________________ człowiek uczy się całe życie i głupim umiera...
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Regulamin
Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.