Teraz jest środa, 23 października 2019, 16:24




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 do Admina 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 01:21
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Post do Admina
jak w temacie, trzeba pomóc chłopakowi:

otrzymałem takiego maila:

Cytuj:
Chciałem sie zare3jestrowac na forum i 2 razy wyskoczył mi komunikat:




Could not insert data into groups table

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '0' for key 1

INSERT INTO SOforum_groups (group_name, group_description,
group_single_user, group_moderator) VALUES ('', 'Personal User', 1, 0)

Line : 786
File : usercp_register.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum:
http://przemo.org/phpBB2/forum




I kurde, przez to nie dostałem zadnego maila, konto jest nieaktywne a oba
loginy i oba maile jakie mogłem użyc sa juz zajęte!!! (tzn ja je wpisywałem
i wywaliło bład)

Prosze mi pomoc sie zarejestrowac, i w jakiś sposób wywalic 2 nieważne
loginy: giegu i giegx ... oraz 2 maile giegu@tlen.pl giegx@yahoo.pl
nie moge zakładac tymczasowychmaili bo sie potem pogubie! mam konta na wielu
forach i stosuje tylko te maile i te loginy..... :[ strasznie mnie to
wkurzyło :(

pozdrawiam. Grzesiek


co prawda nie jestem adminem, ale we właściwe miejsce kieruję jego prośbę.

_________________
| Sony HVR Z1 | Intel Xeon X3380 na Asus Extreme RAMPAGE (i48X), RAM 4GB Corsair 1333Mhz, FSB 1333Mhz | Windows 7 Ultimate 64bit | Vegas Pro 9 64bit |


wtorek, 28 sierpnia 2007, 13:56
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 7 września 2007, 22:09
Posty: 9
Lokalizacja: Głogów
Post 
Słuchaj, a próbowałeś się zalogować? Mnie też wyskoczył ten błąd, ale go zignorowałem i co sie okazało, byłem zarejestrowany poprawnie. Wystarczyło wpisać login i hasło z rejestracji i wsio :)
A co do maila potwierdzającego, to też nie dostałem, bo na tym Forum chyba takiego NIE MA :D


Pozdrawiam, JungleBeats.


piątek, 7 września 2007, 23:05
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 22 września 2007, 02:49
Posty: 27
Post 
Mnie juz szlag trafia! Mam podobny komunikat.

Błąd Ogólny

Could not insert new word

DEBUG MODE

SQL Error : 145 Table './baza208/SOforum_search_wordlist' is marked as crashed and should be repaired

INSERT IGNORE INTO SOforum_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('1400', 0), ('1500', 0), ('adobe', 0), ('ati', 0), ('b', 0), ('bce', 0), ('c', 0), ('ci', 0), ('cie', 0), ('combustion', 0), ('czy', 0), ('d', 0), ('danych', 0), ('dla', 0), ('dopiero', 0), ('dzy', 0), ('e', 0), ('formacie', 0), ('geforce', 0), ('internetowych', 0), ('jak', 0), ('jaka', 0), ('jaki', 0), ('jest', 0), ('kart', 0), ('kartami', 0), ('karty', 0), ('klapa', 0), ('koleg', 0), ('kompozycji', 0), ('konkretnych', 0), ('kt', 0), ('lub', 0), ('mam', 0), ('mo', 0), ('mog', 0), ('nic', 0), ('nica', 0), ('nie', 0), ('nle', 0), ('nvidia', 0), ('nvidii', 0), ('obr', 0), ('obserwacjami', 0), ('odczuj', 0), ('odno', 0), ('oprogramowanie', 0), ('planuje', 0), ('podzieli', 0), ('pomi', 0), ('production', 0), ('profesionalnych', 0), ('przesiadaj', 0), ('przesiadk', 0), ('przy', 0), ('pytanie', 0), ('quadro', 0), ('r', 0), ('radeon', 0), ('ry', 0), ('rzeczywi', 0), ('si', 0), ('sprawdza', 0), ('stronach', 0), ('studio', 0), ('t', 0), ('takiej', 0), ('totalna', 0), ('u', 0), ('w', 0), ('wi', 0), ('wiem', 0), ('wydajno', 0), ('x550', 0), ('ywa', 0), ('ywaj', 0), ('zaawansowanej', 0), ('zachowuje', 0), ('zechce', 0), ('znale', 0)

Line : 225
File : functions_search.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum

probuje wyslac post i ciagle ten sam problem i to nie tylko u mnie.
Post probowalem wyslac do dzialu konfiguracja komputera


sobota, 22 września 2007, 10:55
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 14 marca 2007, 12:00
Posty: 96
Post 
@robertd_85 - owszem ten komunikat wyskakuje, jednakże posty zapisywane są prawidłowo. Ostatnio dość często się tak przytrafia. Sprawa poruszana była TU


sobota, 22 września 2007, 11:40
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 22 września 2007, 02:49
Posty: 27
Post 
W tym rzecz ze posty nie sa zapisywane. Piszac pierwszy post do tego dzialu dostalem podobny komunkat ale post zostal zapisany. Jak pisze na konfiguracja komputera wywala mi tylko blad i nic sie nie dzieje. Mimo wszystko skoro php wywala takie komunikaty to faktem jest ze jest cos na rzeczy.


sobota, 22 września 2007, 12:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2035
Post 
Co jest z tym forum?? Chcę dodać wątek i też mi wyskakuje ten błąd. :evil:


niedziela, 23 września 2007, 01:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 01:21
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Kiedy można będzie normalnie korzystać z forum ?

_________________
| Sony HVR Z1 | Intel Xeon X3380 na Asus Extreme RAMPAGE (i48X), RAM 4GB Corsair 1333Mhz, FSB 1333Mhz | Windows 7 Ultimate 64bit | Vegas Pro 9 64bit |


niedziela, 23 września 2007, 17:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 18 lutego 2003, 19:06
Posty: 271
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Czy jest jakiś inny sposób powiadomienia Admina o problemie? Ma ktoś mooże do niego komórke bo chetnie bym do niego zadzwonił. Może jest na kanarach i nic otym nie wie? :evil: :evil:

_________________
Sony VX 2100 UMS 7.0 i Vegas 7.0 GG 3788966


niedziela, 23 września 2007, 20:14
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 stycznia 2004, 02:24
Posty: 92
Lokalizacja: Wielkopolska
Post 
Podłączam sie do tematu jako kolejny poszkodowany!!! Nie mogę nic wyszukiwać, zakładać tematów i niekiedy mam problemy ze wstawianiem postów :/

[ Dodano: Wto Wrz 25, 2007 12:08 pm ]
Parę tematów niżej opisałem swój problem z dźwiękiem w VX2100E. Będę bardzo wdzięczny za rady. Oto link do tematu http://www.forumwideo.pl/viewtopic.php?t=21873

Ostatni post

_________________
Pentium 4 3.20GHz Intel D925XEBC2 2x515 MB DDR2 Kingstone ATI RADEON X-600Pro 256MB 1x250GB Maxtor CANON XL1 SONY VX-2100E ADOBE PRODUCTION STUDIO ;)


wtorek, 25 września 2007, 09:56
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3288
Post 
e, admin jakiś, moderator czy cóś, poprawiaj takie posty jak ten w http://www.forumwideo.pl/viewtopic.php? ... &start=795 ok? niektórzy użytkownicy nie radzą sobie z postami i jak widać z tego wątku również administracja miewa niedomagania...

pozdrawiam

[ Dodano: Wto Wrz 25, 2007 2:07 pm ]
PS, a no i oczywiście:

Cytuj:
Could not insert new word

DEBUG MODE

SQL Error : 145 Table './baza208/SOforum_search_wordlist' is marked as crashed and should be repaired

INSERT IGNORE INTO SOforum_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('795', 0), ('admin', 0), ('administracja', 0), ('c', 0), ('czy', 0), ('jak', 0), ('jaki', 0), ('miewa', 0), ('moderator', 0), ('nie', 0), ('niedomagania', 0), ('niekt', 0), ('poprawiaj', 0), ('postami', 0), ('posty', 0), ('pozdrawiam', 0), ('r', 0), ('radz', 0), ('rzy', 0), ('sobie', 0), ('start', 0), ('takie', 0), ('tego', 0), ('ten', 0), ('tku', 0), ('u', 0), ('w', 0), ('wida', 0), ('wnie', 0), ('ytkownicy', 0)

Line : 225
File : functions_search.php

_________________
Obrazek


wtorek, 25 września 2007, 13:05
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 stycznia 2004, 02:24
Posty: 92
Lokalizacja: Wielkopolska
Post 
Bardzo proszę o pomoc.
Przeczytajcie ostatni post w temacie http://www.forumwideo.pl/viewtopic.php?t=21873

Może mi ktoś pomóc??

_________________
Pentium 4 3.20GHz Intel D925XEBC2 2x515 MB DDR2 Kingstone ATI RADEON X-600Pro 256MB 1x250GB Maxtor CANON XL1 SONY VX-2100E ADOBE PRODUCTION STUDIO ;)


wtorek, 25 września 2007, 15:02
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 14 lutego 2005, 20:04
Posty: 164
Lokalizacja: Toruń
Post do Amnina
Do Admina- "czemuś nas opuścił"????


sobota, 29 września 2007, 08:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
hej

nie mogę dodać tematu... jest jakiś błąd

może ktoś tutaj trafi i to przeczyta... :)

Próbowaliście zgrywać z dwóch kamer na jeden komputer?
na niezależne dyski różnym softem?

oraz czy próbowaliści zgrywać od razu na dysk usb?

pozdrawiam
muchomor


poniedziałek, 1 października 2007, 17:30
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post 
a czy bedziesz najpierw nagrywał na taśmy czy chcesz od razu na kompa prosto z kamery?

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


poniedziałek, 1 października 2007, 19:11
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 26 grudnia 2006, 14:11
Posty: 71
Post 
Ja mam kurcze ten sam problem, i krew mnie zalewa :/

Wywala blad i nie mozna nowego tematu napisac :evil:

Could not insert new word

DEBUG MODE

SQL Error : 145 Table './baza208/SOforum_search_wordlist' is marked as crashed and should be repaired

INSERT IGNORE INTO SOforum_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('2', 0), ('ale', 0), ('byc', 0), ('byl', 0), ('chce', 0), ('chcialabym', 0), ('cie', 0), ('cos', 0), ('czarnego', 0), ('czarny', 0), ('druga', 0), ('drugiej', 0), ('dvd', 0), ('dwie', 0), ('dzieki', 0), ('gory', 0), ('idzie', 0), ('indeksowaniem', 0), ('instrukcji', 0), ('jak', 0), ('jakies', 0), ('jedna', 0), ('jednym', 0), ('jest', 0), ('kasete', 0), ('kawalek', 0), ('klopotu', 0), ('koncu', 0), ('mam', 0), ('miedzy', 0), ('nagrac', 0), ('nagrana', 0), ('nagrywarke', 0), ('nic', 0), ('nie', 0), ('nienagranego', 0), ('nienagrany', 0), ('obraz', 0), ('obrazu', 0), ('obslugi', 0), ('pauzy', 0), ('plyta', 0), ('plytami', 0), ('plyty', 0), ('pom', 0), ('pomoc', 0), ('powinno', 0), ('pozdrawiam', 0), ('problem', 0), ('problemy', 0), ('prosze', 0), ('przegrac', 0), ('przegraniem', 0), ('przy', 0), ('ruszam', 0), ('sek', 0), ('sie', 0), ('snie', 0), ('tak', 0), ('taki', 0), ('to', 0), ('tymi', 0), ('urzadzeniu', 0), ('vhs', 0), ('wideo', 0), ('wiec', 0), ('wielkie', 0), ('witam', 0), ('wlasciwie', 0), ('wlozeniu', 0), ('wracam', 0), ('wspolnego', 0), ('wtedy', 0), ('wyciaganiu', 0), ('wydaje', 0), ('wylaczyc', 0), ('wylancza', 0), ('yk', 0), ('zalaczyc', 0), ('zeby', 0)

Line : 225
File : functions_search.php


wtorek, 2 października 2007, 18:33
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL