Teraz jest poniedziałek, 13 lipca 2020, 11:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 DaVinci resolve 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2012, 14:24
Posty: 225
Post DaVinci resolve
Systemy edycyjne - czy można by dołożyć DAVINCI resolve?


czwartek, 28 maja 2020, 14:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 6 czerwca 2016, 18:29
Posty: 671
Post Re: DaVinci resolve
No niby można ale przy obecnej "populacji" forumowiczów czy ma to sens ?


czwartek, 28 maja 2020, 14:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 1300
Post Re: DaVinci resolve
Myślę, że ma. Forum powinno przystawać do rzeczywistości, albo zmienia się w skansen. A Resolve jest obecnie bardzo popularnym programem.


niedziela, 31 maja 2020, 01:20
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 5114
Lokalizacja: Tczew
Post Re: DaVinci resolve
Już od dawna zmieniło się w skansen. Zobacz na menu "użytkownicy". Pierwszy na liście jest dziks. Gdy Jego zabrakło - spytaj GrassHoppeR, jurekejh... powiedzą to samo. Jakikolwiek kontakt z każdym kolejnym Adminem to cud, który w dodatku nie trwa długo. Z szacunku do miejsca, nie napiszę tym razem, gdzie ma nas redakcja. Jednak nie zniechęcam. Macie moje pełne poparcie. Piszcie do
Administratorzy. Za błędy tego układu forum należy mi się nagana, ale byłem tak podekscytowany, gdy mi parę lat temu saaper odpisał, że nie mogłem zebrać myśli i nie wszystko co było do zmiany przekazałem. Z drugiej strony ze starej listy działów programów, aktualne były by już tylko pozycje Avid, Adobe, Pinnacle Studio, i "inne", ze szczególnym podkreśleniem tego ostatniego. :lol:

_________________
最诚挚的问候


niedziela, 31 maja 2020, 08:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 6 czerwca 2016, 18:29
Posty: 671
Post Re: DaVinci resolve
Swego czasu szukałem admina by mógł mi zmienić e-mail. No nie znalazłem :)


niedziela, 31 maja 2020, 12:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2012, 14:24
Posty: 225
Post Re: DaVinci resolve
Myślę,że w miejsce Avida,można by wstawić DaVinci.


niedziela, 14 czerwca 2020, 20:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL