Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Regulamin
Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
driver do DVRaptor
Kochani profesjonaliści zlitujcie sie nad amatorem! Mój "DVRAPTOR 2.10.001" nie daje się zainstalować pod Windows'a XP . Wiem, że konieczny jest nowszy driver, mój stary niestety nie instaluje karty. POMOCY !!!!!!!
środa, 10 listopada 2004, 21:32
Gość
Aktywny bywalec
DV Raptor
Niestety kłania sie powrót do windows 98 lub 2000 tam Twój Raptor będzie chodził z XP daj se spokój !
wtorek, 16 listopada 2004, 12:38
Jacek Sala
Stary wyjadacz
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Regulamin
Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.