Teraz jest poniedziałek, 24 września 2018, 09:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 W Adobe Premier jest OK a w innych playerach nie?? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post W Adobe Premier jest OK a w innych playerach nie??
Witam wszystkich

Siedzie ostatnio nad montarzem materialow w Adobe Premier 6.5
Wszystkie filmy sa w formacie Microsoft DV. W takim tez formacie zapisuje zmontowany material. I jest jedna zecz ktorej nie moge rozgrysc.

W AP 6.5 jak odtwazam (czy to zmontowany material czy pliki robocze) obraz jest piekny i bez zadnych poprzecznych paskow (o ktorych juz czytalem i wiem ze chodzi o przeplot).
Natomiast jak odtwarzam taki material w jakims playerze (np Bestplayer) to pokazuja sie te paski poprzeczne.

Dlaczego? Dlaczego w Adobe Premier jest OK a w innych odtwarzaczach juz sie to krzaczy?


piątek, 10 grudnia 2004, 21:38
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 marca 2004, 20:29
Posty: 391
Lokalizacja: Poznań
Post 
Adobe Premiere działa tak, że odtwarza film bez przeplotu.

_________________
AntHus
http://www.kosakowscy.pl
http://www.kronikababusia.prv.pl


sobota, 11 grudnia 2004, 14:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
luknij jak wyglada w winDVD czy powerDVD jak właczysz funkcje bob


sobota, 11 grudnia 2004, 14:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Właczenie opcji bob w power dvd nic nie poprawilo :( windvd jeszcze nie mam ;) ale jak bedzie to sprawdze czy zadziala


sobota, 11 grudnia 2004, 18:41
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
czy taka sytuacja występuje zarówno w scenach statycznych jak i dynamicznych (np. szybki lub mniej szybki ruch kamery).


sobota, 11 grudnia 2004, 20:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 marca 2004, 20:29
Posty: 391
Lokalizacja: Poznań
Post 
Niemal we wszystkich

_________________
AntHus
http://www.kosakowscy.pl
http://www.kronikababusia.prv.pl


sobota, 11 grudnia 2004, 20:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
u mnie był podobny problem ale nie daje głowy że taki sam. rozwiązałem go instalując najnowsze sterowniki od grafiki i płyty głównej oraz zaktualizowałem directx.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


sobota, 11 grudnia 2004, 20:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL