|
|
|
Teraz jest środa, 11 grudnia 2019, 08:21
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 CENZURA NA FORUM?
Ciekawe gdzie się podział wątek odnośnie firmy Softstudio. Zauważyłem że zniknął po pochlebnych wypowiedziach klientów tej firmy. Uważam to za sczyt bezczelności. Ciekawe komu na tym zależy? Sam zajmuje się filmowaniem video i wiem jak bardzo są potrzebne solidne i rzetelne firmy. Dezinformacja jaką się tutaj uprawia na pewno nie służy nam videofilmowcom. Jeśli ktoś chce pogadać na ten temat to podaje telefon: 509632297
|
sobota, 5 lutego 2005, 22:36 |
|
 |
jeesoo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17 Posty: 941 Lokalizacja: Gorlice / Londyn
|
zniknął po kilku pochlebnych postach własciciela firmy który nie logując się na forum podawał się za swoich klientów ???  Jego zachowanie przestało być irytujące a zaczęło być chamskie - pan S. nie zauważył że już wszyscy wiedzieli co jest grane ...
|
niedziela, 6 lutego 2005, 00:55 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Zgadzam się z "jessoo". Nachalna pseudoreklama miernot typu STĘPIEŃ powinna być natychmiast usuwana z forum. Jak chce się reklamować to niech zapłaci za reklamę, jak np. BEIKS. A podszywanie się pod "klientów" i wystawianie laurek pseudofirmie to już nie groteska, lecz prymitywizm, którego p. Stępień raczy nie dostrzegać. Większość forumowiczów czytając posty tego osobnika nie doszuka się w nich jakiejkolwiek pomocy. Może za to poczytać o prześwienej firmie, sprzedającej jedynie słusznie produkty. A reszta to be...  Próżne dysputy były już prowadzone na tym i innych forach. Vide - http://www.filmowiec.pl Apel do STĘPIENIA: Panie , opanuj sie Pan. NIKT TU PANA NIE CHCE !!! I Pańskich "opinii w jakielkowiek sprawie również" 
|
niedziela, 6 lutego 2005, 09:40 |
|
 |
jeesoo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17 Posty: 941 Lokalizacja: Gorlice / Londyn
|
nikt się tam nei doszuka pomocy, bo Stępień nikomu jeszcze nie pomógł - a do tego służy przecież to forum - do pomocy innym i wymiany doświadczeń. Jedyne co Stępniowi wychodzi doskonale to zapraszanie wszystkich do swojej firmy i namawianie do wymiany sprzętu na matroxa za min 9000 zeta...
|
niedziela, 6 lutego 2005, 13:21 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Wątek zniknął dlatego iż klienci zaczeli podawać swoje namiary to znaczy numer telefonu, adres mailowy. Watek zaczął się od postu z Telewizji Kablowej z Mragowa - gdzie zakupili sprzęt z Softstudio i byli bardzo zadowoleni. Każdy mógł zadzwonić i sprawdzić.
Nie ma więc mowy o braku wiarygodności. Ja też jest zwykłym filmowcem i podałem kontakt do mnie.
Nieoficjalnie dowiedziałem się iż sponsorem forum są firmy BS i Beiks - to bardzo wiele mówi i wyjaśnia sprawe. Straciliście wiele na wiarygodności i chyba przestane odwiedzać to forum, są inne bardziej wiarygodne miejsca w sieci.
|
niedziela, 6 lutego 2005, 15:01 |
|
 |
boolion
Stały bywalec
Dołączył: czwartek, 4 marca 2004, 22:48 Posty: 83 Lokalizacja: Poznań
|
 Oszust
"Videoprodukcja" - gadasz teraz jak Stępień i mamy poważne powody do myślenia, że to znowu ty (heh)... Co ci tak zależy na wyświetlaniu tych opinii? Mi to np. zwisa jak kilo kitu.
|
niedziela, 6 lutego 2005, 17:36 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|