Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 06:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 problem z Monacarem w gs400 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 25 grudnia 2005, 14:58
Posty: 98
Lokalizacja: Tarnów
Post problem z Monacarem w gs400
witam.. kupilem Monacara do gs400. jak uslyszalem co sie dzieje to sie zalamalem...!!! wewnetrzny mikrofon nie przenosil szumow silniczka przy nagrywaniu!! natomiast z zewnetrznym jest tragedia (i to zarowno w auto, jak i po odnizeniu czulosci mikrofonu w menu o 15-20dB) nie wiem co sie dzieje.. ten problem wystepuje zarowno gdy mikrofon jest na szynie po lewej i po prawej stronie kamery!! co zrobic :? pomocy!!


wtorek, 17 stycznia 2006, 23:56
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 25 grudnia 2005, 14:58
Posty: 98
Lokalizacja: Tarnów
Post 
Monacor ECM600 ST


środa, 18 stycznia 2006, 01:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
Uchwyt stabilizujący na gumkach.
Przeszukaj forum, gdzieś był wątek jak zrobić takie coś. Ja Manocora używam tylko w głośnych miejscach. Ewentualnie możesz pobawić się z ustawieniem czułości.

Pozdrawiam


środa, 18 stycznia 2006, 09:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL