|
|
|
Teraz jest niedziela, 17 stycznia 2021, 22:07
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Pytanie laika do zawodowych filmowców
Autor |
Wiadomość |
Marcoo
Nowy
|
 Pytanie laika do zawodowych filmowców
Witam...Mam prośbe prosze mi podac jaki jest jeden z lepszych programów do składania video?? Chodzi mi o to zeby byl stabilny i w czasie pracy nie wychodzil sobie do windowsa bo to denerwujace jak cholera...Poza tym mam jeszcze dwa pytania...Mianowicie Moze mi doradzicie jakis konkretny model kamery bo wlasnie mam zamiar zaczac swoje pierwsze kroki w video-filmowaniu..Bede bardzo wdzieczny...A na samym koncu jeszcze jedno pytanie...Jak to jest z tym ZAIKS-em i z urzedem skarbowym jesli sie zarejestruje dzialanosc?? Czy oplaty sa duze?? Prosze o pomoc...Bede niezmiernie wdzieczny za kazda cenna porade....Z gory dziekuje i pozdrawiam....Marek 
|
niedziela, 26 lutego 2006, 17:58 |
|
 |
Ramonez
Stary wyjadacz
Dołączył: piątek, 27 maja 2005, 23:50 Posty: 147 Lokalizacja: Przemyśl
|
Witam!
Nie ma idealnego oprogramowania do edycji nieliniowej osobiście pracuję na Premiere 6.5 i mnie to wystarcza, chociaż z jego stabilnością różnie bywa. Uczę sie także Ediusa ze stajni Canopusa i moim zdaniem jest o niebo stabilniejszy. Jeśli chodzi o intuicyjność obsługi to polecam coś z firmy Ulead. Wybór należy do Ciebie. Proponuję lekturę tego forum.
To samo tyczy się kamery, wszystko zależy od Twojego budżetu. Znowu odsyłam do lektury archiwum forum to samo tyczy się ZAIKSu.
pozdrawiam
|
niedziela, 26 lutego 2006, 19:08 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|