Teraz jest czwartek, 20 września 2018, 07:10




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 WSTAWIENIE ZDJęCIA DO FILMU 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 12 listopada 2005, 19:28
Posty: 5
Lokalizacja: Wrocław
Post WSTAWIENIE ZDJęCIA DO FILMU
Mam takie pytanie. Mam zdjęcia z wczasów i chciałbym wstawić je do mojego filmu .
w taki sposób , że kiedy film się rozpocznie i ma pojawić się klatka ze zdjęciem ----- słychać odgłos aparatu - otwiera się migawka i pojawia się moje zdjęcie.
Prawdopodobnie nazywa się to efekt. Bardzo bym was koledzy prosił aby ktoś poświęcił chwilę i odpisał mi jak to się robi . Pozdrawiam wszystkich.


sobota, 25 lutego 2006, 22:31
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 11 sierpnia 2005, 13:21
Posty: 180
Lokalizacja: Łódź
Post 
A jakby tak więcej o np. programie, w którym chciałbyś to zrobić. Generalnie wrzuca się zdjęcia na ścieżkę dodatkową na time line, odgłos migawki na ścieżkę dźwiękową i już.


sobota, 25 lutego 2006, 23:14
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 12 listopada 2005, 19:28
Posty: 5
Lokalizacja: Wrocław
Post 
Robie progr. Pinnacle nie wiem jak to wytłumaczyć - ale jak otwiera się mirawka ( to tak jakby otwierała się kurtyna i pojawia się zdjęcie . Pozdrawiam.


niedziela, 26 lutego 2006, 11:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 3 września 2004, 17:54
Posty: 344
Lokalizacja: Warszawa
Post 
wrzuć po prostu zdjęcie, tak jakby to było wideo do ścieżek wideo i już, do tego efekt przejścia, migawka jest pewnie zablokowana więc musiłbyś wykupić.

_________________
ETC Grupa Filmowa


niedziela, 26 lutego 2006, 11:56
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 12 listopada 2005, 19:28
Posty: 5
Lokalizacja: Wrocław
Post 
Dziękuję za podpowiedź ale czy pinnakle ma takie możliwości żeby to zrobić.Pozdrawiam.


niedziela, 26 lutego 2006, 19:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 4 listopada 2005, 12:52
Posty: 334
Lokalizacja: Chrzanów
Post 
"Generalnie wrzuca się zdjęcia na ścieżkę dodatkową na time line, odgłos migawki na ścieżkę dźwiękową i już."


I w Studio Pinnacle musisz postąpić identycznie. Jeśli dalej nie rozumiesz, jak to zrobić, to widać słabo jestes obeznany z tym softem, proponuję zajrzeć do instrukcji obsługi, tam jest to bardzo dokładnie wyjaśnione.....


poniedziałek, 27 lutego 2006, 10:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 3 września 2004, 17:54
Posty: 344
Lokalizacja: Warszawa
Post 
ma takie możliwości

_________________
ETC Grupa Filmowa


poniedziałek, 27 lutego 2006, 22:53
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 16 czerwca 2005, 17:57
Posty: 20
Post 
Sprobuj pokombinowac z przejsciem Wipe-circle i tym dzwiekiem aparatu.


środa, 1 marca 2006, 20:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL