Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 15:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Przerabianie dzwieku stereo na 5.1 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 12 kwietnia 2005, 09:19
Posty: 145
Lokalizacja: Rawicz
Post Przerabianie dzwieku stereo na 5.1
widzialem, ze karty Creative maja funkcje:
* Technologia CMSS przetwarza sygnał stereo na dźwięk przestrzenny 7.1

ktos korzystal z tego? jak to sie sprawdza?

_________________
Canon, Sony i Panasonic


środa, 25 października 2006, 14:43
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 22:55
Posty: 60
Lokalizacja: Warszawa
Post 
jest oki polecam kazde mp3 ktore gra w stereo przetwarza tak ze gra w surround czyli we wszytkich glosniczkach:P


środa, 25 października 2006, 15:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
do tego wystarczy zwykły realtek + winamp z odpowiednim pluginem


środa, 25 października 2006, 15:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 6 lutego 2002, 14:02
Posty: 224
Lokalizacja: Skarżysko
Post 
* Technologia CMSS przetwarza sygnał stereo na dźwięk przestrzenny 7.1
Bzdura, zwykły, tani chwyt marketignowy.

Poza tym po co mi muzyka w trybie przestrzennym?? 8O

_________________
http://www.monterdiy.vel.pl
http://vimeo.com/monter
http://www.ifilm.com/myifilm/skarzysko24.pl


środa, 25 października 2006, 18:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 3 września 2004, 17:54
Posty: 344
Lokalizacja: Warszawa
Post 
fajniej chodzi - używam i mi sie podoba, choć nie każdy utwór dobrze idzie... no ale mam pierwszego live! jaki w ogóle był...

_________________
ETC Grupa Filmowa


środa, 25 października 2006, 20:42
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 22:55
Posty: 60
Lokalizacja: Warszawa
Post 
ogolnie jest ok w odsluchu napewno lepiej niz stereo na zestawie 7.1


czwartek, 26 października 2006, 06:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 2 lutego 2005, 23:40
Posty: 1159
Post 
-Damian- napisał(a):
do tego wystarczy zwykły realtek + winamp z odpowiednim pluginem


moze cos wiecej bo tez jestem zainteresowany taka opcja nawet 5,1 ale nie wiem jak sie za to zabrac
pozdrawiam


niedziela, 19 listopada 2006, 20:47
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL