|
|
|
Teraz jest czwartek, 19 kwietnia 2018, 12:01
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Arche
Nowy
|
 prosze o porade!!!
Witam,niedawno nabyłem kamere Z1 ,musze dokupic do niej mikrofon i oswietlenie.
mam dylemat co wybrać: zestaw ośiwietleniowy na kamere firmy :Ianiro "Aladino" czy zwykły zestaw Unomata L12DZ?
teraz mikrofony:do koscioła słyszałem ,że najlepiej sprawdzają sie zestawy bezprzewodowe sennheisera (który model wybrac najlepiej ???),teraz mikrofon na sale weselna (czy Rhode NTG1 sprosta zadaniu???)
Ewentualnie jezeli macie jakies inne typy to prosze piszcie...
Sprzet bede wykorzystywał przede wszystkim do videofilmowania slubów.
Z góry dziekuje za wszelkie sugestie.
[ Dodano: Pon Maj 21, 2007 12:26 am ] witam,w koncu nabyłem dodatkowy osprzet-zaufałem fachowej obsłudze z Beiksa
zakupiłem u nich Ediusa NX ,mikrofon dookólny Audio-Technica pro 37,zestaw bezprzewodowy Sennheisera 100,lampe na kamere firmy IANIRO "Aladino",oraz statyw LIBEC TH-659 DV-prosze napiszcie czy to jest dobry zestawik-moge jeszcze zwrócic w razie jak bym sie rozmyślił-prosze o jakies uwagi
|
środa, 16 maja 2007, 22:19 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|