|
Teraz jest niedziela, 15 grudnia 2019, 04:47
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Prosba o pomoc do osob kreatywnych
Autor |
Wiadomość |
ewka11
Nowy
|
 Prosba o pomoc do osob kreatywnych
Czesc, możesz mi pomóc w pracy magisterskiej, nie będzie Cię to wiele kosztować, maksymalnie kilka chwil. Wystarczy że wypełnisz prosty test oceny 5 obrazów. Samo badanie dotyczy postrzegania i jest bardzo proste i krótkie, a dzięki Twojej pomocy będziemy mogli opracować ciekawe wyniki. Aby zobaczyć na czym polega badanie kliknij tutaj http://www.de.net.pl/b1/Z góry dziękuję za pomoc! EWA
|
niedziela, 7 września 2008, 16:55 |
|
 |
GrassHoppeR
Moderator
|
 Re: Prosba o pomoc do osob kreatywnych
hejka, sorki, chciałem pomóc, ale na aniołkach wysiadłem. nie umiem wypełniać testów, nawet tych z "bravo".  chyba lepiej nie wypełniać wcale, niż bez sensu, co? z ciekawości napisz czego dotyczy ten test i co "badasz", może podejdę do testu jeszcze raz.  pozdrawiam
niedziela, 7 września 2008, 18:05 |
|
 |
ewka11
Nowy
|
postrzeganie w obrazach i odczucia na pewne obrazy, ale jesli wypelnisz to dopiero wyjasnie szczegoly:)
e
|
niedziela, 7 września 2008, 18:41 |
|
 |
Kubix1980
Stały bywalec
Dołączył: wtorek, 29 lipca 2008, 21:46 Posty: 81 Lokalizacja: Poznań
|
Podobało mi się. 
_________________ Kuba
Lustrzanka, 24-120 3.8-5.6, 50mm F1.8 AMD Athlon II X4 640, 8GB DDR3, GeForce GTX650 1GB,2x 500 GB HD, Iiyama 22" Windows 7 Professional x64, Adobe Premiere CS5
|
niedziela, 7 września 2008, 18:47 |
|
 |
romanek11
Aktywny bywalec
|
Kubix1980 napisał(a): Podobało mi się.  A mi... tak sobie...
_________________ pasja i praca
|
niedziela, 7 września 2008, 20:31 |
|
 |
szkorbik75
Bywalec
|
Taki sobie. Żadna rewelacja.
|
poniedziałek, 8 września 2008, 06:28 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|