Teraz jest sobota, 22 września 2018, 17:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Przerywany rendering w AE 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 19 maja 2005, 09:07
Posty: 357
Post Przerywany rendering w AE
Jeszcze niedawno chwaliłem się jak to mi rewelacyjnie chodzi AE i AP w połączeniu z PS a wszystko na Viście. A dziś nie mogę wyrenderować nawet 3 minutowej animacji. Przerywa w pewnym momencie i po prostu mieli ale nic nie idzie - program nie odpowiada. Myślałem, że może to wina tego, iż gdzieś jest błąd, ale niestety przerwanie następuje zawsze w innej klatce, raz wcześniej, a raz później. Nie wiem co z tym począć. Co ciekawe z desperacji przerzuciłem ten projekt na laptopa i tam go otworzyłem i co ciekawe idzie, dawno minęło punkt krytyczny na którym stawało pod Vistą. Dodam, że laptop stoi na XP Pro. Ma ktoś jakiś pomysł?

_________________
primo

http://www.serwisweb.pl


wtorek, 28 października 2008, 18:51
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 13 lutego 2008, 21:26
Posty: 36
Post Re: Przerywany rendering w AE
podobna sytuacje mialem (AE na viscie) gdy probowalem renderowac wiekszy plik do formatu swf. Sie dowiedzialem ze to format nie do dluzszych folmow. No i zdazylo sie przy "video for windows" tyle ze pozmienialem parametry uzywanej przy renderowaniu pamieci - zwiekszylem.
Tyle wiem...
pzdr.


środa, 29 października 2008, 15:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 19 maja 2005, 09:07
Posty: 357
Post Re: Przerywany rendering w AE
Kowalski Jan napisał(a):
podobna sytuacje mialem (AE na viscie) gdy probowalem renderowac wiekszy plik do formatu swf. Sie dowiedzialem ze to format nie do dluzszych folmow. No i zdazylo sie przy "video for windows" tyle ze pozmienialem parametry uzywanej przy renderowaniu pamieci - zwiekszylem.
Tyle wiem...
pzdr.

Dwukrotnie przeinstalowałem, najpierw cały pakiet, później samego AE i problemy jeszczę się spiętrzyły, bo program odmówił totalnie współpracy odrzucając klucz licencyjny. Wreszcie odinstalowałem wszystko, zainstalowałem ponownie całość i teraz wszystko hula jak trzeba.

Mam pytanie odnośnie ogólnej istalacji pakietów premiere. Lepiej go instalować na świeżym systemie tuż po odpaleniu gołego systemu ze sterownikami, czy lepiej zainstalować wszystkie programy, aktualizacji i dopiero pakiet adobe na końcu? Jaki sposób wydaje się lepszy?

_________________
primo

http://www.serwisweb.pl


środa, 29 października 2008, 17:02
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 13 lutego 2008, 21:26
Posty: 36
Post Re: Przerywany rendering w AE
ja zainstalowalem najpierw poszczegolne programy potem je zaktualizowalem i to wszystko. (no chyba ze chodzi o jakies nie rejestrowane kopie programu to ja juz nie wiem).


czwartek, 30 października 2008, 17:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 19 maja 2005, 09:07
Posty: 357
Post Re: Przerywany rendering w AE
Kowalski Jan napisał(a):
ja zainstalowalem najpierw poszczegolne programy potem je zaktualizowalem i to wszystko. (no chyba ze chodzi o jakies nie rejestrowane kopie programu to ja juz nie wiem).

Pełen legal!!

_________________
primo

http://www.serwisweb.pl


czwartek, 30 października 2008, 20:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL