Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 07:18




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 hollywood fx+ premiere 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 24 lutego 2009, 11:05
Posty: 10
Post hollywood fx+ premiere
Witam
Czy komus z was udalo sie podpiac przejscia z hollywood fx do premiere ?


środa, 4 marca 2009, 09:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: hollywood fx+ premiere
pawelekch napisał(a):
Witam
Czy komus z was udalo sie podpiac przejscia z hollywood fx do premiere ?

Tak. Było juz o tym na forum.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


środa, 4 marca 2009, 10:51
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 24 lutego 2009, 11:05
Posty: 10
Post Re: hollywood fx+ premiere
z tego co widze to musze miec ver Hollywood FX 5.1 ?

Czy po skopiowaniu tego pliku bede mial dostep do wszystkich efektow z hollywood fx ?


środa, 4 marca 2009, 11:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: hollywood fx+ premiere
pawelekch napisał(a):
z tego co widze to musze miec ver Hollywood FX 5.1 ?

Czy po skopiowaniu tego pliku bede mial dostep do wszystkich efektow z hollywood fx ?

Dawno nie uzywałe już Hollywood'ów ale z tego co pamiętam to wersja 4.6 tez mi działała pod Premiere (nie pamietam tylko która to była wersja AP) Później uzywałem wersji 5.1 i ona bez problemu chodziła na AP Pro 1.5, 2.0 i CS3. Przy CS4 np. Hollywood'y nie chodza za dobrze. Premiere sie wywala.
A sama metoda instalacji jest prosta. Instalujesz Hollywood a potem z katalogu Hollywood'a kopiujesz dwa pluginy z rozszerzeniem *.hfx , zmieniasz im rozszerzenie na *.prm i wklejasz do katalogu plugins w Adobe.

Powodzenia

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


środa, 4 marca 2009, 12:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 24 lutego 2009, 11:05
Posty: 10
Post Re: hollywood fx+ premiere
Pluginy od fx musza byc 5.1 czy moga byc 5.2 lub 6.0 ??


środa, 4 marca 2009, 18:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: hollywood fx+ premiere
pawelekch napisał(a):
czy moga byc 5.2 lub 6.0 ??

Tak. Mogą.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


środa, 4 marca 2009, 18:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL