Teraz jest wtorek, 25 września 2018, 17:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 ProCoder 3 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 21 maja 2009, 12:17
Posty: 4
Post ProCoder 3
Witam. Mam problem z ProCoder 3. Po zainstalowaniu programu Pod środowiskiem Windows XP SP3 i prubie uruchomienia wyświetla sie okienko "Wystąpił problem z aplikacją ProCoder 3 Application i zostanie ona zamknięta ..." . Pare dni temu działał. Po ponownym wgraniu systemu przestał. Wie możo czemu tak się dzieje ??


czwartek, 21 maja 2009, 12:35
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: ProCoder 3
... pytałem Możego i powiedział...:
- żebyś przełożył kluczyk w inny port USB, lub sprawdził, czy masz zainstalowany Acrobat Reader, lub inny program otwierający pliki PDF.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


czwartek, 21 maja 2009, 16:30
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 11 stycznia 2007, 02:04
Posty: 180
Post Re: ProCoder 3
... jaki kluczyk, gdzie jest piłka, ... ??
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


czwartek, 21 maja 2009, 18:24
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 22 maja 2009, 01:05
Posty: 38
Post Re: ProCoder 3
tellcomp napisał(a):
Po ponownym wgraniu systemu przestał.

Nie wiem co przez to rozumiesz, ale na "chłopski rozum" trzeba go również zainstalować. Nie wystarczy kliknąć na plik wykonywalny w program files...


niedziela, 24 maja 2009, 21:04
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: ProCoder 3
Takiej ewentualności nawet nie zakładałem. :mrgreen:
Instalacja ProCodera wnosi do systemu szereg kodeków, kluczy rejestru, plików systemowych itp, takiej gafy chyba nikt nie popełni licząc na jego pracę w opcji "uruchom" - a może jednak? :mrgreen:

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


niedziela, 24 maja 2009, 22:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 14 czerwca 2008, 21:11
Posty: 282
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post Re: ProCoder 3
A ja mam inny problem z Procoderem.... uruchamiam go, wybieram zlrodlo , kodeki i inne... klikam convert i nic.... błąd... okazuje się że na viscie nie mam uprawnien do tworzenia plikow na pulpicie lub w moich dokumentach... wybieram inna partycje i działa... dziwne to....

_________________
Sony PMW-EX1R 16GB SxS, 16GB SanDisk Extreme Class 10 i Class 6, 32GB SanDisk Ultra II SDHC KATA CC-195 SWIT S-8U62 Samsung P2770HD Toshiba 32LV733 Windows 7 64bit EDIUS 5 Sony Vegas 9.0c i fajny krawat!
http://www.multi-media.com.pl


piątek, 5 czerwca 2009, 21:38
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: ProCoder 3
Nie ma w tym nic dziwnego, zarówno Vista, jak i nawet XP posiada system definiowania uprawnień użytkownika, wystarczy jednak zalogować się jako administrator i nadać swojemu kontu pełnych uprawnień.
Aby uzyskać dostęp do zalogowania się jako administrator uruchamiamy system w trybie awaryjnym, najczęściej trzymając klawisz F8 podczas startu komputera.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


sobota, 6 czerwca 2009, 19:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL