|
|
|
Teraz jest środa, 20 lutego 2019, 05:32
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
kupujeci sprzęt na targach?
Autor |
Wiadomość |
emma forever ago
Stały bywalec
|
 kupujeci sprzęt na targach?
Cześć i czołem. Teraz zaczyna się sezon targów ślubnych (Poznań, Łódź). Wiadomo, że wystawiają się na nich nie tylko fotografowie, ale i firmy sprzedające sprzęt typu Winmar. Czy zdarzyło się wam kupić kiedykolwiek sprzęt na tego typu imprezie?
|
czwartek, 7 stycznia 2010, 16:17 |
|
 |
Montażysta Darek A.
Moderator
Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24 Posty: 3412 Lokalizacja: zachodniopomorskie
|
 Re: kupujeci sprzęt na targach?
emma forever ago napisał(a): nie tylko fotografowie - fotograficy Osobiście nigdy nie kupuję na tego typu imprezach, gdyż one wbrew pozorom wcale nie oferują żadnych okazji. Spokojnie szukając w sieci znajdziemy każdy sprzęt do kupienia na atrakcyjniejszych warunkach. Targi i tego typu pokazy demonstracyjne wygodne są dla samego sprawdzenia sobie co to jest, jak działa, czy pasuje nam ten sprzęt, czy też nie. To jest tylko moje zdanie i wcale ono nie musi być zasadą!
_________________ Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!
|
czwartek, 7 stycznia 2010, 22:15 |
|
 |
Degenerado
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51 Posty: 7233 Lokalizacja: wawa
|
fotopstryki.. 
|
czwartek, 7 stycznia 2010, 22:41 |
|
 |
emma forever ago
Stały bywalec
|
A ja piszę i mówię fotografowie  Fotograficy to wg mnie ci, którzy bardziej przerabiają zdjecia w Photoshopie niz koncentrują się na dobrym surowym zdjeciu  Pojechałam sobie z ciekawości na targi do Poznania w ten weekend i przyznać muszę, ze było warto. Podotykałam sobie, potestowałam nowinki kamerowe. Coś niesamowitego. Stoisko Winmaru było dobrze wyposarzone, a obsługa fachowa. Może ktoś z was również był?
|
poniedziałek, 11 stycznia 2010, 10:33 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|