Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 10:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 opcja unlink w PREMIRE CS4 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1507
Post opcja unlink w PREMIRE CS4
czy tylko ja mam problem kiedy chcę rozłączyć ścieżkę audio i video w premierę cs4
trzeb a się dużo namotać żeby po naciśnięciu unlink klip się faktycznie podzielił

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


sobota, 6 lutego 2010, 12:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: opcja unlink w PREMIRE CS4
Co masz na myśli? U mnie wszytstko dobrze z tą opcją.

A tak poza tym nie ten dział :)

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


sobota, 6 lutego 2010, 16:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1507
Post Re: opcja unlink w PREMIRE CS4
do tej pory pracowałem na premiere 6,5 a w pracy 1,5- nie ma problemu wciskasz unlink i audio rozłączone od video w premiere cs4 zaznaczam unlink a klip scalony wrrrrrrr.
dopiero jak go przetnę to rozłącza się audio i video

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


sobota, 6 lutego 2010, 18:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1507
Post Re: opcja unlink w PREMIRE CS4
sam sobie odpowiem-wychodzi na to żeby w drogim Premiere cs4 żeby wykonać prosta operacje unlink-rozłączenie ścieżki audio i video to po zabraniu ptaszka unlink trzeba na listwie audio wcisnąć kłódeczkę.może i dobrze bo materiał się nie rozzsynchronizuje

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


niedziela, 7 lutego 2010, 12:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: opcja unlink w PREMIRE CS4
Ale bajki piszesz...nawet jak nie wcisniesz unlink i zaznaczysz "kłudeczkę" to efekt będzie taki sam.
Masz coś nie tak z premierem, u mnie funkcja ta działa bezproblemowo i jak należy. Że tak tylko spytam...premier ma najnowesze updaty zainstalowane?

Co do synchronizacji to (o ile jest asynchron) działam w taki sposób:
> przyciskam lewy alt > zaznaczam ścieżkę audio > w dalszym ciągu alt przycisnięty i operuję strzałkami prawo-lewo odpowiedni +1 ; -1.

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


niedziela, 7 lutego 2010, 16:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL