|
|
|
Teraz jest piątek, 22 lutego 2019, 12:58
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
prostak i cham
Bywalec
|
 Stara ale jara
Chciałem was panowie zapytac bo mam takie informacje a cena tu jest decydującym czynnikiem czy kamera polprofesjonalna firmy canon xm1 lub xm2 jest sprzętem którym można jeszcze filmować,a no i czy do takowej potrzebny jest mikrofon czy styknie kamerowy
_________________ Z kim przystajesz takim się stajesz.
|
sobota, 2 października 2010, 20:22 |
|
 |
S_tach
Aktywny bywalec
|
 Re: Stara ale jara
Można takim sprzętem jeszcze filmować jeżeli to ma być SD . Do XM1 mikrofon na 100% potrzebny na pewno na nakamerowym będą przestery na sali weselnej. Pozdrawiam
_________________ Jeśli wydaje Ci się, że umiesz wszystko... masz rację - wydaje Ci się
|
niedziela, 3 października 2010, 06:29 |
|
 |
prostak i cham
Bywalec
|
Tak to ma być SD znalazłem na allegro sonyvx2100 icanon xl1 w cenie do 2500 z apisków na forum jednak wynika że sonyvx2100 jest najlepsza niewiele jest na temat ej canon xl1 ale coś mi gabaryty niedopowiadają jak sie uda łyknać tą sony to chyba bedzie dobry wybór a jak nie to wrócę do canon xm2 Ale najgorsze to program jaki program prosty bez bajerów jak najtanszy aby nagrał płyte dvd czy coś mozesz zaproponować
|
niedziela, 3 października 2010, 15:02 |
|
 |
S_tach
Aktywny bywalec
|
Witam. Z programów to Pinnacle Studio 14 . Lub Pinnacle Studio 9 plus . Mój znajomy ma VX2100 i to Pinnacle i na tym śmiga. Pozdrawiam
_________________ Jeśli wydaje Ci się, że umiesz wszystko... masz rację - wydaje Ci się
|
niedziela, 3 października 2010, 16:56 |
|
 |
prostak i cham
Bywalec
|
Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku, obczaje tego pinnacla Dzięki serdeczne pozdrawiam również
|
niedziela, 3 października 2010, 21:39 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|