Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 22:35




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Kanał alpha 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 4 października 2009, 16:03
Posty: 8
Post Kanał alpha
Co należy zrobić i czy wogóle jest taka możliwość by uruchomić kanał alpha w pinnacle 14


niedziela, 31 października 2010, 20:13
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 9 listopada 2008, 17:44
Posty: 23
Post Re: Kanał alpha
Nie trzeba nic robić, w pinnacle kanał alpha jest automatycznie widoczny, jeśli tylko plik takowy zawiera. No i jeszcze w pinnacle to co na ścieżce niższej przysłania powyższa, czyli plik z przezroczystością powinien być na niższej.

_________________
www.digid.pl - animacje okolicznościowe


czwartek, 25 listopada 2010, 12:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1509
Post Re: Kanał alpha
robię precompose do projektów hd AE -cześć z kanałem alfa-kiedy używam kompresor Qiuctime animacja pliki są trochę duże(1 min-3gb.)
może zna ktoś jakiś sensowny kompresor avi 32 bitowy

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


czwartek, 25 listopada 2010, 18:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL