|
|
|
Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 09:11
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
FloatCam Pro FC9 kamizelka
Autor |
Wiadomość |
mariovid
Bywalec
|
 FloatCam Pro FC9 kamizelka
Witam. Mam pytanie do osób pracujących na FloatCam Pro FC9, chodzi o kamizelkę tylną.Po przepracowaniu gdzieś około 50 godz na tylnej części w obrębie nakrętki regulującej góra, dół powstał luz,dokładnie w miejscu gdzie jest przymocowana tylna część kamizelki z szelkami do części metalowej regulacji góra dół. Znajdują się tam dwie śruby mocujące są silnie dokręcone,mimo to w środku występują luzy okrężne w lewo i w prawo około 2cm od pionu, nie zauważyłem tego problemu na początku, sprzęt zakupiony był nowy.Jak u was czy macie podobną sytuację. Pozdrawiam dzięki...
|
wtorek, 27 marca 2012, 18:46 |
|
 |
Stanislaw_35
Nowy
|
 Re: FloatCam Pro FC9 kamizelka
wykrec sruby i pomaruj je przed wkreceniem plynem loctite mi pomoglo a tez sie luzowaly
|
piątek, 20 kwietnia 2012, 14:55 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|