|
|
|
Teraz jest piątek, 27 kwietnia 2018, 08:46
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Stabilizator kamery do kamery 1,3 kg
Autor |
Wiadomość |
neru166
Stały bywalec
|
 Stabilizator kamery do kamery 1,3 kg
Witam
Mam pewne pytanie odnośnie stabilizatora kamery dla lekkiej kamery Sony Nex VG10E. Waży ona zaledwie 1,3 kg z akumulatorem. Pytanie teraz, jaki stabilizator do niego kupić? Zastanawiałem się nad glidecamem 4000HD ale muszę zwolnić bo brak $$. Mogę przeznaczyć do jednego tysiąca złotych. Zastanawiałem się nad nowym stabilizatorem YAPCO Cam Stabilizer firmy Delta marki Genesis Gear. Kosztuje 730 zł, co sądzicie o nim??
Może jakieś inne propozycje?
|
poniedziałek, 11 czerwca 2012, 10:09 |
|
 |
kristoforo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 15 grudnia 2008, 18:08 Posty: 594 Lokalizacja: woj. Śląskie
|
 Re: Stabilizator kamery do kamery 1,3 kg
Może coś takiego: Wondlan model ARES lub PEGASUS Sam zastanawiam się nad kupnem do NX70 Testowałem Merlina2 jest super ale.....CENA
_________________ Canon C100 mk2, Canon 5D mk4, PANASONIC AG-AC90EJ,
|
wtorek, 12 czerwca 2012, 15:45 |
|
 |
neru166
Stały bywalec
|
Gdyby Merlin kosztował 1/3 jego aktualnej ceny to sam bym się pokusił  A co z "Wondlan model ARES lub PEGASUS" ? Testowałeś? Czy poprostu ma dobrą opinię?
|
środa, 13 czerwca 2012, 08:47 |
|
 |
kristoforo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 15 grudnia 2008, 18:08 Posty: 594 Lokalizacja: woj. Śląskie
|
Kolega z forum kowboj997 chyba go używa bo ma opis pod filmikem http://vimeo.com/42364410Ja niestety tych modeli nie testowałem.
_________________ Canon C100 mk2, Canon 5D mk4, PANASONIC AG-AC90EJ,
|
środa, 13 czerwca 2012, 09:24 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|