Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 19:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Dźwięk w AG-AC130 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 21 grudnia 2012, 13:36
Posty: 170
Post Dźwięk w AG-AC130
Do kamery AG-AC130 mam podpięty mikrofon audio-technica 2031. Jedna ścieżka z wbudowanego mikrofonu druga ścieżka z audio technici. Do tej pory nagrywam na ręcznych ustawieniach poziomu mikrofonów. Nie wiem jak będą się sprawować na ustawieniu automatycznym.
Jak nagrywacie? na automacie czy ręcznie ustawiacie poziomy?


czwartek, 17 września 2015, 19:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 22:03
Posty: 1350
Post Re: Dźwięk w AG-AC130
Osobiscie uzywam automatu, tak na wbudowanym jak i na dodatkowym mikrofonie. Automat spisuje sie dosc dobrze, czasem przy naglym pojawieniu sie glosniejszego dzwieku zdazy mu sie przesterowac na sekunde, ale ogolnie jak dla mnie jego dzialanie jest akceptowalne, tak wiec aby nie zawracac sobie glowy kontrola kolejnego parametru w manualu, uzywam automatu.


czwartek, 17 września 2015, 20:13
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 21 grudnia 2012, 13:36
Posty: 170
Post Re: Dźwięk w AG-AC130
Dzięki wielkie za radę.


czwartek, 17 września 2015, 22:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL