|
|
|
Teraz jest piątek, 6 grudnia 2019, 19:52
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Steadycam VS-80 z Allegro
Autor |
Wiadomość |
lubiezdjecia
Stały bywalec
|
 Steadycam VS-80 z Allegro
Kupiłem takie coś rok temu i powiem wam szczerze, że nadaje się to co najwyżej do obrony przed złodziejem. Ni w ząb nie mogę tego wyważyć. Czy kamera czy aparat ciągle gdzieś lata na boki. Czy to taki szmelc, czy ja nie umiem opanować tego sprzętu? Ktoś używa i pomoże? Jak nie to będzie na sprzedaż w fajnej cenie w dziale giełda.
_________________ iMac A1311, Macbook Air 2015, oraz PC: Amd Ryzen 3 2200G, 12GB RAM, GTX750, HDD 1TB, SSD 512GB, 2xDVD + Blu-Ray Aparaciki: Canon 5D Classic, Canon 6D + 24-70L F/2.8, Canon 70D + Canon 17-55 F/2.8 IS USM VIDEO: Panasonic UX90, Sony PMW EX1
|
wtorek, 21 lutego 2017, 22:00 |
|
 |
ClearSky
Stary wyjadacz
|
 Re: Steadycam VS-80 z Allegro
Mam wersję VS40 albo 60. Musiał bym spojrzeć w kupione na Aliexpress. Używał wyłącznie do celów prywatnych. Przetestowałem na weselu. Jak się dobrze ustawi to wsio gra. Nakładam body nikona z szerokim kątem.
Na YT jest filmik PL z jak ustawić twoje ustrojstwo.
|
sobota, 11 marca 2017, 21:09 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|