|
Teraz jest czwartek, 5 grudnia 2019, 18:47
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Sony VX2100 na weselach. Czy to dobry wybór?
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Sony VX2100 na weselach. Czy to dobry wybór?
Czy ktoś miał tą kamerkę w ręku?
|
poniedziałek, 27 października 2003, 18:47 |
|
 |
Rafal
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53 Posty: 336 Lokalizacja: podlasie
|
A co ty Gregory, to ty jej nie masz????? gdzieś ty się uchował chłopie, przeciez dają ją do chipsów w supermarketach, +5 kaset i Cola 0.5 litra na zapicie swojego głupiego zdziwienia !
Nie róbcie jawnego cyrku z tego forum, jak chcecie pisac takie głupoty, to na forum fotonu filmują juz VX4000 i 5000, polecam.
http://www.camcorderinfo.com/content/so ... _07_03.htm
|
wtorek, 28 października 2003, 01:32 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Czasami sie zdarzy strzelić łysemu grzywką o beton, miałem już nic nie pisać. sorki
|
wtorek, 28 października 2003, 09:14 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Spodziewałem się zwłaszcza od "starych wyjadaczy" konkretnej odpowiedzi, a nie zdania nijakiego pochodzenia gówniarskiego.
Jak nie wiesz co pisać to nic nie pisz, tak będzie lepiej.
Pozdr G
|
środa, 29 października 2003, 19:36 |
|
 |
Rafal
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53 Posty: 336 Lokalizacja: podlasie
|
Jako moją odpowiedź dostałeś link z porównaniem VX2000 i VX2100, na dole stronki jest napisane od kiedy będzie dostepna i od kiedy będzie można ją potrzymać...
Pisząc post nie miałem zamiaru nikogo obrazić... ale skoro tak, to popatrz na siebie, może zrozumiesz znaczenie określenia "nijakiego pochodzenia gówniarz".
Pozwolę sobie zacytować samego siebie:
"Poza tym forum służy do bezinteresownej pomocy ludzi obeznanych w temacie dla ludzi nieobeznanych w temacie, a nie do wypisywania wyzwisk i epitetów, które często powinny być kierowane do samego autora."
Mógłbym napisać kilka słów na twój temat, ale nie zejdę do twojego poziomu.
|
czwartek, 30 października 2003, 02:09 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
bedzie mozna zobaczyc i pobawic sie demowka jeszcze prawdopodobnie przed swietami bozego narodzenia w beiksie...
|
czwartek, 30 października 2003, 15:03 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 do Rafała
Jeżeli Cię uraziłem to przepraszam ale zobacz jak piszą inni, wyraziście i na temat. Dzięki za stronkę, już ją przeglądnełem i wiem więcej. Tylko nie wiem po co te Twoje komentarze o głupim zdziwieniu??
Pozdr. G
|
piątek, 31 października 2003, 17:07 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|