|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 15:46
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Ręka mi sie trzesie co robić ?
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Ręka mi sie trzesie co robić ?
mam taki problem od pewnego czasu zaczęły mi sie trząć ręce nie mam jak utrzymać kamery może znacie jakieś dobre ćwiczenia na utrzymanie stabilności ręki nie wiem np. noszenie szklaniki z wodą w prawej rece czy np. bicie konia no pomózcie i to nie są żarty
|
sobota, 15 maja 2004, 12:50 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
moze walnij sobie setke przed impreza....  moze to ci pomoze. tak na stabilizacje...
a jak nie to moze jakis statyw naramienny...
pozdrawiam
|
sobota, 15 maja 2004, 13:16 |
|
 |
jam3
Aktywny bywalec
|
Ostatnio edytowano sobota, 2 października 2004, 15:01 przez jam3, łącznie edytowano 1 raz
|
niedziela, 16 maja 2004, 15:02 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Ręka mi sie trzęsie co robić.
Oj Strugacz,pewnie popijasz na weselach i na co dzień a potem cię siepie.
Taka dola wielu muzykantó i kamerzystów,najgorsi są murarze i kelnerzy.  )) .Tak na serio to zgloś się do lekarza i opowiedz wszystko to może być początek poważnej choroby.Czasem stressssss daje takie objawy.No chyba,że rzeczywiście ostro popijasz.Cześc.
|
niedziela, 16 maja 2004, 21:31 |
|
 |
Pit
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 11:34 Posty: 306 Lokalizacja: Szczecin
|
lufa napisał(a): moze walnij sobie setke przed impreza....  moze to ci pomoze. tak na stabilizacje...  a jak nie to moze jakis statyw naramienny... pozdrawiam
Albo przestań pic.
A statyw naramienny jest na prawdę o.k.
|
poniedziałek, 17 maja 2004, 14:21 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Statyw jest OK ale nie do każdego sprzętu  Pozdrawiam
|
sobota, 10 lipca 2004, 11:35 |
|
 |
prestigemedia
Bywalec
|
ponoś troche jakies hantelki, w sposob taki jakbys trzymal kamere, trzeba cwiczyc!!  a jakas masz kamere, ile wazy? 
_________________ DAMI (PrestigeMedia)
|
sobota, 10 lipca 2004, 12:49 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|