Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 12:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Menu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 19 maja 2004, 11:18
Posty: 2
Post Menu
Witam!
Nagrywam filmy przy pomocy Pinnacle 8 SE. Menu filmu działa na podglądzie w komputerze - po nagraniu na CD pojawia sie tylko jako obrazek, nie jest aktywne. Gdzie jest popełniony błą. Ktoś może odpowiedzieć?
Dzięki za pomoc
Jurek


poniedziałek, 20 września 2004, 10:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post proste jak nie wiem
Jeśli na kompie działa a na płytce nie no to odpowiedź jest prosta - błąd jest na płytce :]. Przecież to takie proste. :)


poniedziałek, 20 września 2004, 13:10
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 27 września 2004, 22:40
Posty: 86
Lokalizacja: Królewskie Miasto:)
Post 
Na plytce CD? a w jakim formacie nagrywasz??? Znam tylko jeden program, ktory robi ruchome menu na plytkach CD nagranych w formacie VCD - ale nie jest to Studio.
Pozdrawiam


poniedziałek, 27 września 2004, 22:55
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 stycznia 2004, 19:37
Posty: 18
Lokalizacja: Mielec
Post 
Witam ja pracowałem na ps8 i było ok teraz wymieniłem na ps9 i też jest ok A twój problem może być spowodowany złym odtwarzaniem??
Czym odtwarzasz to cd ??


sobota, 2 października 2004, 13:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL