Teraz jest wtorek, 24 listopada 2020, 06:15




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Brak napisow na TV - karta Radeon 9200 ??? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Brak napisow na TV - karta Radeon 9200 ???
Witam !!!

Prosze o jakies sugestie co mam zrobic aby wyswietlic film na TV ale z napisami ( uzywam do odtarzania All Playera, karta Radeon 9200SE)) ???
Mam film z napisami , gdy przerzuce na TV okazuje sie ze film jest odtwarzany z dzwiekiem ale bez napisow ,a na kompie widze napisy ???

P.S. Jak w opcjach klonowania ustawilem "tak samo jak na wszystkich" to napisy sa ale nic nie moge wtedy robic na kompie tylko ogladac na monitorze kompa i na TV ten sam film.Jak mam tryb teatralny to moge cos sobie robic na kompie a niezaleznie film "leci " na TV tylko ze bez napisow ???
Co to moze byc ???


czwartek, 27 stycznia 2005, 14:59
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 7 lutego 2005, 20:47
Posty: 35
Post 
mam radeona 9250 i mam ten sam problem! poprostu Radeony maja takie walki! nic nie jest idealne! ja mam zawsze "tak samo jak na wszystkich" bo inaczej sie nie da! raczej moze sie da ale jak do tej pory nikt nie pomogl! wiec raczej sie nie da :)


poniedziałek, 7 lutego 2005, 20:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 15 stycznia 2005, 22:29
Posty: 10
Lokalizacja: Myslowice
Post 
Niezle ma parametry
wsszystko o nagrywarkach:
http://www.cdrinfo.pl

_________________
Pitek


środa, 9 lutego 2005, 22:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
da sie da na 100% miałem tką kartę i wszstko było ok. Teraz nie powiem bo musze uruchomić kompa od nowa z podłaczonym kablem do TV. Jka to zrobie to sprawdze w opcjach karty jakie ustawienia muszą być uaktywnione. Jedno jest pewne jak kary macie nie wadlie lecz dobre to napewno sie da. Ja tak obejrzeałem ze 30 filmów i nieważne czy to Bpleyer czy inny. Napisy były i wszystko grało. pozdrawiam

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


środa, 9 lutego 2005, 23:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Temat juz nie aktualny poniewaz juz mam ok,zainstalowalem DivxG400 i mam po klopocie film jest z napisami na TV.


czwartek, 10 lutego 2005, 10:15
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 25 marca 2006, 14:47
Posty: 1
Post 
Czy mogłby ktos jednak podac, jezeli istnieje, rozwiazanie tego problemu dla karty Radeon 9250??


sobota, 25 marca 2006, 14:50
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 16:05
Posty: 47
Lokalizacja: Łódź
Post Tak istnieje
Subedit player ktory rozwiaze twoj problem. Divx g400 stwarza czasami problemy w niektorych odtwarzaczach. Opcja z subedit player jest o niebo lepsza.... Pozdrawiam :)

_________________
P4E 3.0 FREEZER 4 ABIT IC7-G 1.1 HIS EXCALIBUR RADEON 9800 PRO ICE-Q 2 x 512 MB A-DATA VITESTA DDR 600 2 x SAMSUNG SP 80 GB SATA RAID SAMSUNG SP 200 GB AUDIGY 2 ZS PLATINUM PINNACLE STUDIO DELUXE 10 PLUS BENQ DWLS 1655 NEC ADLF 7173A LCD ASUS PW201.


poniedziałek, 27 marca 2006, 21:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL