|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 23:20
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 fire wire - problem w xp
to chyba jakies przeklenstwo prjektantow fire wire i programistow xp  do rzeczy - podlaczylem firewire na pci - system widzi kontroler 1394 ,ale tworzy tez karte sieciowa 1394 ,ktora ma ciagle problem z kodem 10 ...no i kamery jak nie widzial komp tak nei widzi ...samera to sony i dzizla poprawnei bo mzoan zrzucic przez usb...
|
poniedziałek, 24 stycznia 2005, 11:18 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
jest patch na sp2 który naprawia wszystko, przynajmniej u mnie.
|
poniedziałek, 24 stycznia 2005, 13:03 |
|
 |
DJPeter
Nowy
Dołączył: poniedziałek, 27 grudnia 2004, 13:14 Posty: 7 Lokalizacja: wadowice
|
mozesz mi przeslac nazwe tego patcha a bylo by super gdybys mi wyslal samego patcha jesli go masz. djpeter@o2.pl bylbym ci bardzo wdzieczny
|
poniedziałek, 24 stycznia 2005, 13:06 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
|
poniedziałek, 24 stycznia 2005, 13:29 |
|
 |
DJPeter
Nowy
Dołączył: poniedziałek, 27 grudnia 2004, 13:14 Posty: 7 Lokalizacja: wadowice
|
dzieki bardzo mam nadzieje ze zadziala
|
poniedziałek, 24 stycznia 2005, 13:49 |
|
 |
blade27
Bywalec
|
Panowie czy juz rozwiazaliscie ten problem mam to samo , a jak próbvowałem zainstalowac patch to pisało ze juz jest zainstalowany . Co to jest ten kod 10 ?????/bardzo prosze o kontakt rafal104@op.pl
|
czwartek, 10 marca 2005, 21:04 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|