Teraz jest poniedziałek, 26 sierpnia 2019, 02:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Panasonic ds60 (problem) 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 16:30
Posty: 5
Lokalizacja: Torun
Post Panasonic ds60 (problem)
Witam wszystkim mam problem z kamera mianowicie podczas zgrywania filmu z kamery na pc moj film na pc jest o wiele ciemniejszy.Obraz znacznie rozni sie od tego ktory znajduje sie na tasmie.Posiadam programy Pinnacle studio9 i ulead videostudio8 i na kazdym z nich sytuacja jest ta sama.Prosze o pomoc co moze byc przyczyna i jak z tym sobie poradzic.Pozdrawiam


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 16:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 marca 2004, 20:29
Posty: 391
Lokalizacja: Poznań
Post 
To normalne.
Jeżeli jest wiele ciemniejszy, to może popróbuj z ustawieniami monitora.
Na telewizorze powinno być ok. Jeśli robisz film na komputer, rozjaśnij obraz po zmontowaniu.

_________________
AntHus
http://www.kosakowscy.pl
http://www.kronikababusia.prv.pl


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 19:02
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 16:30
Posty: 5
Lokalizacja: Torun
Post 
OK czyli to jest normalne w jaki sposob mozna rozjasnic obraz te opcje znajduja sie w peogrami e pinnacle studio czy gdzies w innych opcjach to znajde.Dzieki bardzo za pomoc


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 19:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 marca 2004, 20:29
Posty: 391
Lokalizacja: Poznań
Post 
Na pewno znajdziesz tę opcje w każdym programie montażowym jak i w najzwyklejszym VirtualDubie.

_________________
AntHus
http://www.kosakowscy.pl
http://www.kronikababusia.prv.pl


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 19:49
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 16:30
Posty: 5
Lokalizacja: Torun
Post 
ok napewno cos zdzialam jeszcze jedno pytanie jak zgrywam film z kamery na pc w programie pinnacle to najlepiej zgrac z jakoscia kasetki czy moze w innym formacie


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 19:58
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 21:54
Posty: 162
Lokalizacja: Kraków
Post 
W pełnej jakości DV...

_________________
PIERWSZE KROKI
Canon MV690
Epox 8RDA3+ pro
Athlon XP 2600+
1GB TwinMos
GF5500 128MB
Maxtor 80GB +Samsung 160GB
liteon 851S


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 20:03
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 16:30
Posty: 5
Lokalizacja: Torun
Post 
OK czyli juz wszystko wiem.Dzieki wielkie za pomoc


wtorek, 26 kwietnia 2005, 11:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL