Teraz jest piątek, 27 listopada 2020, 12:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Co za błąd? Analog - vivo - problemy 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 4 sierpnia 2005, 14:55
Posty: 83
Post Co za błąd? Analog - vivo - problemy
Po uruchomieniu captue, w programie powerdirector 3, obraz zostaje przechwycony, jednak kiedy klikam na record pojawia się komunikat, iż pojawił się błąd oraz że jest niezdolny do rozpoczęcia funkcij nagrywania. ('an error has occured. Unable to start recording function'). Co robić?
Konf:
Sepron 2800+ 64bit
DDR 512
segeate 80GB Ultra ATA
Karta graficzna: Gigabyte radeon 9250 vivo.


poniedziałek, 5 grudnia 2005, 21:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43
Posty: 381
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Witam, zmien program, robiłem kiedyś w UleadMediaStudio pro na karcie ViVo i działało.
Pozdrawiam


poniedziałek, 5 grudnia 2005, 23:22
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 4 sierpnia 2005, 14:55
Posty: 83
Post Ulead 7 - i brak głosu
Dzięki za radę.
Zainstalowałem Ulead Media Studio Pro 7 Trial, i owszem, nagrywa ale bez głosu. Zaznaczam, żeby przechwycił głos, ale w sumie to nie wiem gdzie ma go zapisać, bo pyta o to. W trakcie 'podglądu', kiedy jeszczze nie zapisuję, też głosu nie ma. Co robić?


środa, 7 grudnia 2005, 14:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Masz podłączone Wyjście Audio ze źródła analogowego do karty dźwiękowej i skonfigurowane ?
Pozdrawiam : Marian

_________________
Komputer służy do tego aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.


środa, 7 grudnia 2005, 15:33
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 4 sierpnia 2005, 14:55
Posty: 83
Post przechwytywanie c.d.
Karta muzyczna jest zintegrowana, gra i buczy, odtwarza różne dźwięki bez problemu.
Trzeba dodać iż kamerę podłączyłem przez s-video. Do karty graf. dostałem kabel s-video-komp, a z drugiej strony cztery wtyki: 2 wyjścia, i 2 wejścia: s-video in oraz 'czincz' in. Próbowałem podłączyć pod ten czincz sygnał audio z kamery, z wyjścia a/v, ale nic to nie pomogło.


środa, 7 grudnia 2005, 16:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51
Posty: 491
Lokalizacja: Kozienice
Post 
Dżwięk podłącz do wejścia karty muzycznej - podwójny jack 3.5 mm, oznaczony In, kolor chyba niebieski.

Pozdrawiam

_________________
Stanisław


środa, 7 grudnia 2005, 17:06
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 4 sierpnia 2005, 14:55
Posty: 83
Post 
Spróbuję. Dzięki za info, pozdrawiam,
panmino


środa, 7 grudnia 2005, 17:32
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 4 sierpnia 2005, 14:55
Posty: 83
Post Gdzie ten głos?
Podłączyłem, no i mam problemy z ustawieniami. Głos w głośnikach jest, natomias nie nagrywa się z filmem. Raz się nagrał, ale próbując zmniejszyć przesterowanie, znowu coś poprzestawiałem i wogóle nie mogę znaleźć przyczyny. Już dostaję kuku!!!


poniedziałek, 12 grudnia 2005, 20:11
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL