|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 20:05
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Problem z przegranie do komputera
Autor |
Wiadomość |
Tokar
Nowy
|
 Problem z przegranie do komputera
HEJ!! mam problem z przegranie do kompa tego co nagrałem (wogule da sie przez USB przegrać to co sie na kasecie nagrało) PROSZE POMÓC oczywiscie chodzi tu o Samsunga VP-D105i z góry THX!!!!!!!!!!!
|
niedziela, 9 kwietnia 2006, 01:13 |
|
 |
Mietek
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14 Posty: 588 Lokalizacja: mazowieckie
|
Jakie USB /chyba że masz z obu stron USB v.2.0/, kamera cyfrowa to tylko FiWi.
Natomiast jak to zrobic - polecam lekturę http://forum.swiatobrazu.pl/dv/search.php 
|
niedziela, 9 kwietnia 2006, 08:07 |
|
 |
Tokar
Nowy
|
a to FiWi to moze być kabel ten IEE1394???????
|
poniedziałek, 10 kwietnia 2006, 18:48 |
|
 |
switkowski1
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51 Posty: 491 Lokalizacja: Kozienice
|
Tak.
_________________ Stanisław
|
poniedziałek, 10 kwietnia 2006, 19:59 |
|
 |
balbi
Nowy
|
USB mozna uzyc do sciagniecia materialu z kamery na PC. Lepszy do tego jednak bedzie FiWi.
Ja mialem problem z przechwyceniem obrazu przez USB przed zalozeniem SP2 do Win. XP. Po tej operacji wszystko dziala jak nalezy.
|
sobota, 15 kwietnia 2006, 20:18 |
|
 |
switkowski1
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51 Posty: 491 Lokalizacja: Kozienice
|
Nie mam żadnych problemów z USB bez sp2. Z zasady zrzucam materiał przez FW, ale z ciekawości zainstalowałem oprogramowanie dołączone do kamery i za pomocą Motion DV Studio przez usb jest tak samo dobrze.
Pozdrawiam
_________________ Stanisław
|
niedziela, 16 kwietnia 2006, 08:29 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|