Teraz jest wtorek, 22 października 2019, 11:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Laptop pod Adobe Premiere Pro 2.0 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 19 czerwca 2007, 09:37
Posty: 56
Lokalizacja: Podlaskie
Post Laptop pod Adobe Premiere Pro 2.0
Witam. Planuje kupno laptopa który będzie mi służył wyłącznie do pracy na Adobe Premiere Pro 2.0. Kamera Sony VX 2100 Co myslicie o tej pozycji http://www.allegro.pl/item205542481_pro ... 160gb.html
Czy jest to dobry pomysł. Parametry wydaje mi się pociągną, chociaż mogę sie mylić gdsyż nigdy nie miałem z tym kontaktu. Czekam na wasze opinie gdyż widzę że na tym forum jest sporo ludzi którzy naporawde znają się na rzeczy. Jeszcze jedno troche niepokoi mnie ta nazwa (nie Asus tylko Asustek) ????

Dzięki za pomoc :)


czwartek, 21 czerwca 2007, 14:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Sprzęt wystarczy mój kolega pracuje na duo core ma 1 giga ramu tylko dysk podpina bo trochę mu brakuje a poza tym jest wszystko ok. Moim zdaniem wystarczy. Jeśli chodzi o nazwę. Pełna nazwa firmy brzmi ASUSTeK Computer Inc. Sprawdź na http://www.asus.com


czwartek, 21 czerwca 2007, 14:39
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 7 stycznia 2006, 21:01
Posty: 388
Lokalizacja: Zabrze
Post 
cycuac napisał(a):
Czy jest to dobry pomysł. Parametry wydaje mi się pociągną, chociaż mogę sie mylić gdsyż nigdy nie miałem z tym kontaktu. Czekam na wasze opinie gdyż widzę że na tym forum jest sporo ludzi którzy naporawde znają się na rzeczy. Jeszcze jedno troche niepokoi mnie ta nazwa (nie Asus tylko Asustek) ????


witam

Jak na laptopa to jest szybki. Jeżeli chcesz pracować tylko z AP 2.0 to wystarczy w zupełności. Miesiąc temu składałem PC z:
- c2duo E4400
- RAM 1GB Geil duo
- Giforce7600 GS
- płyta Asus PN-1394
- 320GB SataII i 160GB ATA
- lcd LG HQ1774 17''
+ obudowa, całośc 2800zł. Sprzęt jak dla mnie 'REVELKA', cóż nie 'plaskaty'.

pozdrawiam

_________________
Core2Duo E4400/2GBRam Dual Geil/480GBHDD/geforce7600GS
JVC GR-D73/SoonyHC96E/ AP1.5


czwartek, 21 czerwca 2007, 21:29
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 19 czerwca 2007, 09:37
Posty: 56
Lokalizacja: Podlaskie
Post 
No może nie tylko AP Pro 2.0 ale jeszcze Encore, PhotoShop. Wydaje mi się jednak skoro pociągnie AP to z resztą chyba sobie poradzi.

_________________
Audi RS4 Avant :) :)


czwartek, 21 czerwca 2007, 22:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL